katrina115
Potrójna Mama
sakar - u nas jest syn mojego męża i tez tylko gry i TV, a njczęsciej jedno i drugie równocześnie. Jeszcze tydzień i wraca do domu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sakar - u nas jest syn mojego męża i tez tylko gry i TV, a njczęsciej jedno i drugie równocześnie. Jeszcze tydzień i wraca do domu...
ojej to bez komputera i tv by ich swiat nie istnial 

.Witam
oj zmęczona jestem po szkole wykłądy latanie za wykładowcami za wpisy ... masakra męczący ten weekend ... ale całe szczęście że już w domciu![]()
Co się działo na forum ??
;-)No właśnie wychodzi na to, że nic się nie działo)))

Anastazja dziękuję kochana:-) Jak na razie zdaję wsio śpiewająco, same piąteczki, kujon pierwsa klasa. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek miała takie stopnie hehe chyba w podstawówceDziś kolejny egzamin
![]()

Anastazja, spokojnie, spokojnie, to tylko hormonynooo fajnie byłoby sie spotkać
Ale nie wiem jakie tam ksiadz ma wobec nas plany
Może dostaniemy jakiś "czas wolny"

W ogóle nie płacę , no bo i za co? za milionowe odprawy dyrektorów TVP? Rozmawiałam dzisiaj z mamą i w Rosji już daaaaawno tego nie ma, ten tzw "abonament" był wprowadzony za czasów Stalina, wszyscy tak krzyczą że Rosja zacofany kraj , ale jak widać o krok do przodu :-)Anaztazja zdrówka . Długo nie płaciłaś za telewizor i radio ja nawet nie mam tej książeczki do opłacania a moja mama nie płaci juz chyba dwa lata.
Anasytazja Meggy zadowolona z wygranej?;-)
Truskawcia, ja cały czas myślałam, ze Ty jesteś TRUSKAWICA i tak sie do Ciebie zwracałam, a tu zonkTy jesteś Truskawcia
Ja też mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Liv ma już przy sobie Wilczka, i Kobieta zajęta jest
Czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia Małego
a Lelek?? hmm, dawnoooooooo jej nie było
Ja też truskawica cały czas myślałam 

i opowiadać jak weekend minął :-)
no i jutro znowu poniedziałek