reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja mam dzisiaj gości, więc piekę ciasto, a przy okazji obkupuję się na ebayu w ciuszki dla małego:-) kupiłam kilka ślicznych rzeczy. I każda za funta! Uwielbiam ebay.
Ciuszki:

Screen shot 2012-01-21 at 14.36.15.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.36.35.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.37.08.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.37.23.pngScreen shot 2012-01-21 at 14.37.38.pngScreen shot 2012-01-22 at 10.55.20.png

Ostatnia edycja:
sakar - u nas jest syn mojego męża i tez tylko gry i TV, a njczęsciej jedno i drugie równocześnie. Jeszcze tydzień i wraca do domu...

:-Dojej to bez komputera i tv by ich swiat nie istnial :tak:
Fakt ale tu cisza ,:szok:
Qcz- Super ciuszki , a te spodenki i bezrekawnik odlotowy lubie sama popatrzec na ebay tanio i ciekawe ciuchy i inne przedmioty .
Lece cos zrobic jesc posprzatalam ,zakupy zrobione ,to zeladek glodny sie zrobil :-D.

Witam

oj zmęczona jestem po szkole wykłądy latanie za wykładowcami za wpisy ... masakra męczący ten weekend ... ale całe szczęście że już w domciu :)

Co się działo na forum ??

Witajcie,
M ze szwagrem uwinęli się i wczoraj pod wieczór skończyli robić pokoik łącznie ze skręcaniem mebli
yes2.gif
jutro trzeba zamontować półki i lampkę.
Po przejrzeniu ciuchów dla Ali okazuje się , ze mam juz w zasadzie wszystko. Nie wiem kiedy sie tyle uzbierało
wink2.gif

Dziś dzień objazdowy z okazji Dnia Babci i DZiadka
wink2.gif

teraz zajadamy pistacje i jak uśpimy małego pora na film i relaks

Jak Wam minął weekend

reklama
Co tu taka cisza? Już nikt tu nie zagląda? :confused:
Anastazja dziękuję kochana:-) Jak na razie zdaję wsio śpiewająco, same piąteczki, kujon pierwsa klasa. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek miała takie stopnie hehe chyba w podstawówce:-D Dziś kolejny egzamin:tak:

Już po egzaminach czy jeszcze ?;-) Kujonie Ty jeden :-p

Anastazja, spokojnie, spokojnie, to tylko hormony :tak::tak: nooo fajnie byłoby sie spotkać :) Ale nie wiem jakie tam ksiadz ma wobec nas plany:no: Może dostaniemy jakiś "czas wolny":-D

Może Wam zrobi program kulturalny - zwiedzanie Krakowa :tak:

Anaztazja zdrówka . Długo nie płaciłaś za telewizor i radio ja nawet nie mam tej książeczki do opłacania a moja mama nie płaci juz chyba dwa lata.
W ogóle nie płacę , no bo i za co? za milionowe odprawy dyrektorów TVP? Rozmawiałam dzisiaj z mamą i w Rosji już daaaaawno tego nie ma, ten tzw "abonament" był wprowadzony za czasów Stalina, wszyscy tak krzyczą że Rosja zacofany kraj , ale jak widać o krok do przodu :-)

Anasytazja Meggy zadowolona z wygranej?;-)

Nie ma wyjścia musi jeść :-) ale tak na serio to daliśmy worek znajomemu, a trzeba jeszcze przesypać i zawieźć gdzie trzeba ;-) a sobie zostawimy tak żeby na przemian z inna karmą jadła.

Truskawcia, ja cały czas myślałam, ze Ty jesteś TRUSKAWICA i tak sie do Ciebie zwracałam, a tu zonk :szok::szok: Ty jesteś Truskawcia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja też mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Liv ma już przy sobie Wilczka, i Kobieta zajęta jest :tak: Czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia Małego :tak::tak: a Lelek?? hmm, dawnoooooooo jej nie było :no::no:

:szok:Ja też truskawica cały czas myślałam :-D:-D
Aha no i co to za obijanie się??? proszę o ciążowe fluidy :tak:i opowiadać jak weekend minął :-)
U mnie bardzo intensywnie, w sobotę z ranka basen , później dobre śniadanko, zakupy, odpoczynek, odwiedziny znajomych, a dzisiaj mnie naszło na naleśniki czekoladowe :tak: no i jutro znowu poniedziałek :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry