Truskawcia
Fanka BB :)
Truskawcia kciuki trzymam mocno;-)
Narazie (nie)dziękuję
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Truskawcia kciuki trzymam mocno;-)
:-)
Ty jesteś Truskawcia

Ja też mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Liv ma już przy sobie Wilczka, i Kobieta zajęta jest
Czekamy z niecierpliwościa na zdjęcia Małego 
a Lelek?? hmm, dawnoooooooo jej nie było 

Truskawica uczę się na przemian z jedzeniem, piciem a wieczorem intensywnie pracujemy z mężemto skrót naszych ostatnich 4 dni.
Rano śniegu nie było ani odrobinki, jak zwykle zdążył stopnieć, chłopcy niepocieszeni, zaszyłam się w pokoju z nosem w notatkach, nagle listonosz dzwoni do domofonu i co ja widzę? puchato, biało, mega śnieżnie hmmm nauka człowiekowi odbiera kontakt z rzeczywistością.
.. ale fajnie masz wpadam zyczyc ci udanych staran ,sprzedam ci sekret ,Ja go zastosowalam i sie udalo poprostu kochalismy sie z mezem codziennie :-)bo wczesniej patrzalam na owulke i @ wredna sie pokazywala
...
czytam dalej a tu porażenie piorunem przeciez ja też pisałam TRUSKAWICA 

odsyłam do poprzedniego mojego posta
ale żem się wygłupiła 

) tak uczę się V rok zdawało by się że już końcóweczka a tu jeszcze trzy lata przede mną... 
ale jak pisałam wcześniej nic się nie stało
ważne, że wiedziałam, że o mnie chodzi ;-) Ooooo a cóż to za kierunek? :-) Kurczę, to są testy do badania śluzu? Pojęcia nie mam jak się coś takiego robi :-) Wiem, że śluz niedobry dla plemniczków jest kwaśny ( w czasie niepłodnym), natomiast dobry jest zasadowy (w czasie płodnym) 
absurd. A najbardziej mi sie podoba, ze w autobusach sa przyklejone wielkie banery nad miejscami dla spacerowek reklamujacy "autobusy przyjazne mamom" na ktorych jest wozek 3 w 1!!!
moje są dwukolorowe. Generalnie chyba każda firma ma swoje oznakowanie. Dobry wieczor
juz mi troche zlosc przeszla. Szef mnie tylko wyprowadzal z rownowagi caly dzien.
No widzicie, takie jazdy w niby cywilizowanym kraju. Czytalam wypowiedz prezesa, ktory dawal tak pokretne odpowiedzi na pytanie "dlaczego", ze glowa mala. Powiedzial m.in., ze Lothian Buses zawsze jest na czas, a wejscie do autobusu z duzym wozkiem zajmuje za duzo czasu i powoduje opoznieniaabsurd. A najbardziej mi sie podoba, ze w autobusach sa przyklejone wielkie banery nad miejscami dla spacerowek reklamujacy "autobusy przyjazne mamom" na ktorych jest wozek 3 w 1!!!
Syneczki molestuj meza, molestuj :-)))) ja nigdy nie badalam ph. Ale slyszalam, ze mozna wg wyniku starac sie o dziewczynke albo chlopca. Srodowisko pochwy ma generalnie odczyn kwasny, ale poniewaz nasienie ma odczyn zasadowy, srodowisko zmienia sie podczas dni plodnych rowniez w kierunku zasady.
Tobie Truskawcia tez sle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sakar no to super wiesci. Czyli po prostu taka uroda. U mnie planienia zawsze konczyly sie zle, dlatego mowilam, ze lepiej sie skonsultowac. Ale to absolutnie nie jest regula. jak bylas na kontroli i bierzesz luteine, wszystko jest w porzadkuteraz musisz o siebie dbac.