Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ide spaćW ogóle nie płacę , no bo i za co? za milionowe odprawy dyrektorów TVP? Rozmawiałam dzisiaj z mamą i w Rosji już daaaaawno tego nie ma, ten tzw "abonament" był wprowadzony za czasów Stalina, wszyscy tak krzyczą że Rosja zacofany kraj , ale jak widać o krok do przodu :-)
Pracowałam w TVP i to, co się tam dzieje, to jest skandal. Dwa lata temu zaczęto zwalniać pracowników produkcji na porządku dziennym. Nikt nie był pewien swojej przyszłości. Pracownicy produkcji, czyli operatorzy, montażyści, reaizatorzy, reżyserzy itd itd. Czyli "kadra techniczna". Oczywiście miało to podobno zaoszczędzić pieniądze. Problem w tym, że w tym czasie znajomi tworzyli swoim znajomym kolejne stanowiska dyrektorskie. Więc w TVP jest 10 tysięcy dyrektorów różnego rodzaju, a kadra która dla istnienia TVP jest najważniejsza mogła się pocałować. Okropne. Efekt jest taki, że nie ma pieniędzy na nic. Ramówka jest tak sucha, że aż żal ściska. Dwa lata temu jedyną nową dobrej jakości produkcją, w której braliśmy udział to "Kocham Cię Polsko" i tyle. Tak wyglądał cały mój styczeń i luty:/
w 21 wieku? 
Qcz - dokładnie, mam oglądać seriale?? Jedyny który mi się spodobał to był Czas honoru, Ja nie mam nic przeciwko płaceniu , bo to nie są aż tak wygórowane kwoty, ale chcę mieć coś wzamian, BBC robi świetne programy i za takie mogę płacić. A to w brańzy TV pracujesz? ;-) co do tego zakazu jazdy z wózkami w autobusach , szokw 21 wieku?
![]()
Sowinka wróciłaś już?? Opowiadaj!!!!!