reklama

Mamusie w 2012

A ja za 2 godziny odbieram moich małych mężczyzn z organizowanego przez przedszkole w Ośrodku Kultury balu karnawałowego. Spiderman w rozmiarze S i Spiderman w rozmiarze M już się boję jak ich tam spośród tłumu wypatrzę. O 16:15 do logopedy ze starszakiem koło 17:00 powrót do domu i docinki w kierunku P wiem że zła kobieta jestem ale wierzcie mi zasłużył sobie wczorajszego wieczora :dry: oczywiście nie mam zamiaru się na nim długo wyżywać z wiadomych przyczyn (jest mi wieczorkiem baaardzo potrzebny) :-p

Sakar wcale nie musi to oznaczać nic złego. Póki plamisz i jest to delikatne plamienie postaraj się nie denerwować aż tak bardzo. Ale faktem jest że przy najbliższej okazji trzeba to wyjaśnić.

Tez tak mysle niewiem sama co jest w polsce 2 ciaze prawie po42 tygonie nosilam ,a tu w Niemczech jedna poroniona teraz plamienia :wściekła/y:eh jak Wiki napisala czas chyba szukac dobrego ginekologa .:-) i byc dobrej mysli .

reklama
Trina bardzo bym chciała laseczkę ale jak bedzie chłopczyk też będę sie cieszyć a za 2-3 lata spróbujemy zrobić panienke. Rozumiem ze Twój M oducza małego spania z Wami tak czy bujania?

Pyscek za jutrzejszą wizytę.

Wika &&&

Syneczki obyś dziś P porządnie zmolestowała

Anaztazja zdrówka . Długo nie płaciłaś za telewizor i radio ja nawet nie mam tej książeczki do opłacania a moja mama nie płaci juz chyba dwa lata.

Dziękuję za kciuki
A wiec fasolka ma 17,5 mm serduszko pięknie bije. Kamień z serca spadeł ufff. Następna wizyta za dwa tygodnie. Czemu tak często? Z jednej strony sie cieszę bo będę spokojna o maleństwo. No i według niego termin z usg 29 sierpnia ale liczę na ten z om czyli 1 września

Sakar idź do innego lekarza. Moze następny bedzie wiedział co robić a teraz połóż sie i odpoczywaj

:-):-)hehe no tak odpoczynek teraz godzina potem o 17.00 corke odebrac ze szkoly i meza z pracy .A Bunny gdzie masz suwaczek z odliczaniem dzidzusia :-)

Bunny - ja po wizycie, gdzie było serducho wstawiłam sobie w końcu suwaczek :-) a co do spania, to chodzi o spanie z nami. Maciek nigdy nie był usypiany na rękach (no może parę razy przez M jak był baaaaardzo malutki). Właąnie się po niego wybieram do przedszkola. A jutro mamy przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka :-)

Pyscek ten Twój wykres jest jakiś dziwny temperatury strasznie niskie. Dopiero po chwili zauważyłam ze Ty mierzysz temperaturę o 9 czemu? Jakbyś mierzyła przynajmniej o tej 7 to wykres był by bardziej czytelny. Ciekawe jak by to wyglądało przy temperaturze mierzonej poprawnie czyli pomiędzy 4-7 po przynajmniej 3-5 godzinach snu

Sakar nie czekaj do piątku tylko umów sie z innym lekarzem nawet dziś jeśli masz taka możliwość. Trzeba wyjaśnic czemu są te plamienia. A jakie one są?

dzięki za przywitanie dziewczyny :)
ehh.. tak sobie powyliczałam że urodzie pod koniec wakacji i dupka.. wczoraj @.. niespodzianka a to dopiero byłby 27dc.... tak sobie myślałam że poczekam do czwartku (to byłby 29dc) i zrobię test.... ale wyszło jak wyszło.. eh.. wkurzona jestem...

musiałam sobie ponarzekać :)

Witajcie,
zawsze zastanawiałam sie jak moja mam "po oczach " dzieci była w stanie stwierdzić , że zbliża sie choroba. Poczekałam parę lat i teraz ja nabyłam takiej umiejętności. Już wczoraj Antoniusz wyglądał niewyraźnie. W nocy chwyciła go gorączka i kaszel. Noc była ciężka. Z klubiku i kina nici- siedzimy w domku.
Gorączkę zbijamy nurofenem , do tego lipomal i tantum verde. Zobaczymy jak dalej i najwyzej pójdziemy do przychodni
yes2.gif

Młody już się słaniał na nogach , położyliśmy go i ... zaczęli wiercić. Wkurzyłam się bo to już 3 dzień jak on nie moze spać a dziś do tego chory
mad.gif
remont remontem ale jak to ma trwać 4 tygodnie to musimy jakoś współpracować. Panowie wyłączyli sprzęt na pół godziny , mały zasnął i obudził się po 40 minutach. OSZALEJE!!
M pojechał do castoramy. Chce ocenić , czy nie opłaca mu się samemu szafę zbudować (a robił to nie raz), czy lepiej kupić. Zobaczymy
cześć dziewczyny. Dołączam do starających się o dzidzie na 2012. Wczoraj , ku wielkiemu niezadowoleniu rozpoczęłam 3 cykl starania

Witaj i powodzenia:tak:

Trina byłąm w swissmedzie na konsultacji :tak:ceny jednak jak dla mnie zaporowe. Z tego co wiem to 6000 tys sobie teraz liczą

BUNNY KOCHANA Z CAŁEGO SERCA CI GRATULUJĘ!!!!!!!!!:-D
Wika czekam na wieści:tak:
Pyscek ja zupełnie się nie znam na tych wykresach. Nic a nic:-(
Sakar ja w jednej i drugiej ciąży miałam plamienia i za każdym razem lądowałam na IP. Przez jakis czas jechałam na duphastonie i moze to uratowało moje ciąże:tak:
Anasytazja Meggy zadowolona z wygranej?;-)

Dziewczynki suwaczka na razie nie wstawię bo mi sie komputer zepsuł a z komórki nie mogę :-(

Mili a narzekaj ile wlezie:-) oczywiście jeśli Ci sie od tego humor poprawi a nie wpędzisz sie w doliny.

dzięki Bunny :)
dopiero co zarejestrowałam się na bb i nie ogarniam jeszcze wszystkiego :) właściwie to chyba powinnam skoczyć do wątku Staranka od stycznia 2012, ale dopiero go zlazłam. po za tym cz 4 tygodnie CHCE tu być pełnoprawnie :)
chciałam wstawić suwaczek, szukałam, czytałam jak, ale nie znajduje opcji "edytuj podpis" czy jakoś tak :P

Pyscek ten Twój wykres jest jakiś dziwny temperatury strasznie niskie. Dopiero po chwili zauważyłam ze Ty mierzysz temperaturę o 9 czemu? Jakbyś mierzyła przynajmniej o tej 7 to wykres był by bardziej czytelny. Ciekawe jak by to wyglądało przy temperaturze mierzonej poprawnie czyli pomiędzy 4-7 po przynajmniej 3-5 godzinach snu

Sakar nie czekaj do piątku tylko umów sie z innym lekarzem nawet dziś jeśli masz taka możliwość. Trzeba wyjaśnic czemu są te plamienia. A jakie one są?

Wczoraj byly wieczorem dzis juz nic rano i popoludniu luteina .A plamienia byly koloru kawy z mlekiem ale naprawde malutko z rana raz mialam i nastepnego dnia wieczorem .A jak dzwonilam do gina to kazal zwiekszyc mi luteine bo bylam juz raz u niego z tym plamieniem i kazal czekac do piatku:confused:.

reklama
Mili wejdź w ustawienia (u góry koło wyloguj) następnie wejdź w edytuj sygnature i wklej kod suwaczka dla forum. Zapisz

Sakar niby groźne jest plemienie czystej krwi ale ja bym wolala sprawdzić u lekarza i dmuchać na zimne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry