reklama

Mamusie w 2012

Sakar, ciezko powiedziec, bo to na dwoje babka wrozyla. Niektore dziewczyny maja taka urode, a u innych to zly objaw. Moze idz jeszcze do innego lekarza albo zrob sobie bete - najpierw jedna potem druga 48h pozniej. Jesli przyrost jest prawidlowy nie ma sie o co martwic. Jesli zrobisz tylko jedno badanie to wynik Ci nic nie powie - potrzebny jest ten przyrost.
Mysle, ze Twoj lekarz chyba nie bylby taka swinia, zeby Ci nie powiedziec gdyby byl powod do zmartwien?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć, wybaczycie że nie pamiętam kto co pisał :-Dprzyznaję się że czytam Was regularnie, ale brak chęci do pisania :zawstydzona/y:
ostatnio wkurzona chodzę, denerwuje się na wszystkich, zwłaszcza jak przyszłą kontrola z Poczty polskiej , i dowaliła karę za to że nie płacimy abonament ( jak dla mnie to jest legalna kradzież pieniędzy :wściekła/y:) radiowo telewizyjny. Naprawdę ten kraj po równej pochyłej stacza się w dół, człowiek nie wyrabia na koszty ,zastanawia się czy dać reklamę za 50 zł rocznie czy za 100 zł rocznie , a tu trzeba zapłacić za to z czego się nie korzysta :angry::angry:
No ale rok się zaczął dobrze, Meggy wygrała, w sobotę 3 trafiliśmy w totka :-D:-D
W tym miesiącu aktywne starania były, ale jakoś nie mam żadnych przeczuć :zawstydzona/y:
syneczki - gratuluję dobrych wyników , to teraz do dzieła:tak:
bunny - &&&& za wizytę;-)
wika - jak wypad do Krakowa? podobało się ? ;-)
martolinka - ale Ci zazdroszczę tych zakupów , mam nadzieję że jeszcze w tym roku też mi się uda takie robić :sorry2:
pyscek - witaj , tutaj jest wesoło, ale ostatnio wszystkie zaciążyły to nie ma z kim się wieczorem napić :-D
dana - nie wiesz jak się cieszę że poszłaś do lekarza !!!! Kiedy idziesz robić badania? Kochana, ja myślę że wszystko się wyjaśni i już niedługo nas zaskoczysz :tak: ale nie macie jakby zakazu starań przez okres badań? :happy2:

aha no ja to drugi tydzień już przeziębiona, chyba zatoki na poczatku mnie męczyły, bo uszy mi zatykało a kataru nie było.
Nie odpiszę wszystkim bo po prostu nie pamiętam co u kogo słychać :-)

Hej!
Anastazja heh ja nie mam żadnych zakazów, mąż dwa dni przed badaniem zero seksu i ręcznych wspomagań również niet:-D. No i w sumie jakby nie patrzec mnie tez to obejmuje, no. Ale dwa dni to krótko. Wytrzymam:-D
Ja z badaniami czekam do 24 dnia cyklu. Zrobie wtedy wsio naraz. M pójdzie jak znajdę miejsce, gdzie takich badań dokonują. Ale teraz nie mam na to czasu. Czekam aż ta durna sesja sie skończy

Pyscek witaj i tu:-)

Ostatnia edycja:
wika, martolinka w sumie do terminu zostaly niecale 4 tygodnie jeszcze :-) za tydzien moge juz smialo rodzic bo ciaza bedzie donoszona :-D no ale raczej sie nie zanosi, chocbym chciala :tak:Mam nadzieje jednak ze nastapi to przed 14 lutego :-) z USG wychodza mi wszystkie terminy wczesniejsze :-) i termin wg zaplodnienia tez wczesniejszy, takze licze na falstart :-D
Kurde nie mowcie mi, ze bede musiala wozem jechac do porodu :-D:-D:-D:-D w przyszlym tygodniu zapowiadaja odwilz :-p
anastazja zdroweczka :-) mnie tez prawie 2 tyg trzymalo :dry: teraz maz choruje

Bunny &&&&&&&&&&&&&& za serdunio

Dana Ginekolog wysłał mojego Piotra w czerwcu po półrocznych usilnych staraniach i o dziwo nie protestował z kolei szwagier przyjaciółki aż się obruszył gdy lekarz zasugerował przebadanie jego dzikusków :-D:-D:-D:-D normalnie duma mu nie pozwalała spokojnie podjąć słusznej decyzji. Okazało się że ma w nasieniu jakąś bakterie i tyle. Z kolei Piotr opowiadał jak Pani obsypała go pojemniczkami jak by miał tam ustnie napluć a nie z przyrządu :-D:-D:-D:-D na stoliku mnóstwo gazet a doniosła po chwili jeszcze kasety video. Ponoć przewrócił oczyma i zabrał się do dzieła. I w tym momencie naszła go refleksja że dzisiejszy świat jest tak przesycony seksem że to co kiedyś ruszało mężczyzn czyli chociażby świerszczyki w tej chwili nie robią najmniejszego wrażenia. Badania wyszły rewelacyjnie więc ich wynik w zasadzie tylko mnie uspokoił i nie wiem jak to się stało ale w lipcu a więc po miesiącu już byłam w ciąży nawet niewiedzą (umówiłam się na zakładanie kolczyka w pępku, całe szczęście coś mnie tknęło żeby zrobić wcześniej test) tak że szykuje się mężowi niezapomniane przeżycie :-D:-D:-p

hejj :)

Bunny, nic sie nie martw... serduszko pięknie będzie pikało :-):-) &&&& za wizytę :) Ja jade na 15.00.... i też mam stresa:-(

Anastazja,
nie byliśmy w końcu na tym spektaklu, bo ksiadz przełożył termin na 18 II . &&&& za staranka i piękne grube II krechy!!!!!!!!!!

Dana, no dwa dniu bez dunga dunga :szok::szok: Kto to wytrzyma :-D:-D

Pyscek
, bo my tu bardzo uprzejme jesteśmy i wszystkich chętnie przyjmujemy :) w koopie raźniej :-D:-D

Sakar dla uspokojenia poszłabym do innego gina:tak: Będzie dobrze :))

Maron, noooo to teraz razem z Tobą odliczamy dni do porodu :-):-) I kolejny bejbik będzie już z nami :*

a właśnie LIV!!! Nie chcę Cię poganiać, ale my tu spragnione Wilczka jesteśmy :-D:-D

Syneczki, no i udało sie w koncu troszke potentegogować ?? :-D:-D

Wika a gdzie tam....:wściekła/y: Chłopcy zapadli w zimowy sen przed 23 a my zdążyliśmy się do tego czasu pokłócić :baffled:

no i masz babo placek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie ma to jak sprzyjające okoliczności do dunga dunga :-D:-D

Świeża porcja fluidków dla Wszystkich STARACZEK :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Witajcie :)
Danao wita tutaj również :D hehe będę miała bratnią znaną duszyczkę tutaj :-D
oj powiem Wam że boję się troszkę jutrzejszej wizyty :( nie wiem co mi powie ... ehh... trzymajcie kciuki :D
Mili Witaj:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry