reklama

Mamusie w 2012

reklama
Martolinka, Igor też miał taki etap, ze odmawiał drzemki w południe, ale za to usypiał np. podczas zabawy o 16.30- 17.00:szok::szok: I wtedy to już porażka, za pierwszym razem pozwoliłam mu spać tyle ile spi zawsze podczas drzemki czyli ok. 2h... masakra. Na noc usnął dopiero o 23.30. :szok: wiec jak już dochodziło do sytuacji, ze zasypia koło 17.00 to po 20 min go wybudzałam.... ale wtedy nie do życia był przez nastepną godzinę.....

Witam :-)
My również bardzo byśmy chcieli z mężem mieć maleństwo w tym roku (najlepiej jak najszybciej) staramy się już o maleństwo 9 miesięcy i 16 dni ... w tym mcu jeszcze nie dostałam @ więc jest szansa ... mam nadzieję,że mogę do Waszego forum dołączyć :-) Pozdrawiam Was serdecznie :-)

Calogera, super że powoli się wszystko układa. Mąż załatwił wypis, pracą się nie stresuj, bo nie potrzebujesz tego. Masz wystarczająco na głowie, żeby jeszcze się przejmować pierdołami. I tak jak mówisz - do czerwca niedaleko, wtedy będziesz miała w końcu święty spokój

Witaj Pyscek, i powodzenia:))

Zaszalałam dziś w H&M. Rety jak fajnie mieć córeczkę;-) pamiętam jak przy antkowych zakupach się wściekałam , ze dla chłopców wszystko takie smutne:tak:teraz mogę się wyżyć:tak:

Pyscek witaj i rozgość się!!

No Martolinka jakbyś mi z ust to wyjęła :-)
Pyscek witaj

A my dziś oglądaliśmy szpital i zdecydowaliśmy się na rodzenie w nim, jednak spróbuję siłami natury. Cholera miesiąc tylko został :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry