wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Zabierz mnie jako nad bagaż, cio?
chyba podwójny nadbagaż

Ja idę też w środę i mam stresa jak cholera

noo, Dana była w piątek u gina. Dana hop hop odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zabierz mnie jako nad bagaż, cio?

Wika Qcz jak sie czuje hmm. Wiecie jak to jest jak sie wypije za dużo % i następnego dnia boli głową wymiotować sie chce, jest sie słabym i ogólnie nie jest za fajnie. Tak sie czuje. Wytrzymam dla fasoli, zresztą Patryk dba aby mi atrakcji nie brakowało
Ale Wam zazdroszcze!! aach!!!
mi i moim znajomym sprawdzał się kalendarz chiński i wróżby z obrączki... :-) jakbym zaciążyła w styczniu to by sie obydwie wróżby pokryły bo obrączka mi wróży córka syn i się zatrzymuje tak samo Emkowi a przed Oliverkiem było syn córka syn... Wg. kalendarza jakbym zaszła w ciąże w styczniu byłaby córka... ciekawe... hehe szczerze czuje sie jakos inaczej może dlatego że miałam wczesniej taki cykl krótki... i znowu mi organizm świruje :-)
Antek nie spał wczoraj w dzień i wieczorem jak zasnął o 19 tak dopiero dziś o 8 rano sie obudził. Dawno nie byłąm taka wyspana. Ciekawe kiedy zrezygnuje z popołudniowych drzemek

I przez to mi się rozregulowało znowu wsio. Ech normalnie jakbym się już tą moją nadprogramową ilością ciałka za mało przejmowała. No i wiecie, jedna wielka niewiadoma: pytanie za sto punktów- czy ja miewam owulację:-(
kurde, boje sie na taka pogode wyjezdzac na ulice i siedze w domu 
no i cala ciaze mialam apetyt na slodkie - czyli dziewczynka
tylko wszyscy w kolo mowili mi, ze wygladam na chlopca i brzuch tez na chlopca
jedynie nie sprawdzil sie test z soda - wyszedl chlopak jak nic 

wyobraź sobie co ja wtedy czułam