wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Zabierz mnie jako nad bagaż, cio?
chyba podwójny nadbagaż

Ja idę też w środę i mam stresa jak cholera

noo, Dana była w piątek u gina. Dana hop hop odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zabierz mnie jako nad bagaż, cio?

Wika Qcz jak sie czuje hmm. Wiecie jak to jest jak sie wypije za dużo % i następnego dnia boli głową wymiotować sie chce, jest sie słabym i ogólnie nie jest za fajnie. Tak sie czuje. Wytrzymam dla fasoli, zresztą Patryk dba aby mi atrakcji nie brakowało
Ale Wam zazdroszcze!! aach!!!
mi i moim znajomym sprawdzał się kalendarz chiński i wróżby z obrączki... :-) jakbym zaciążyła w styczniu to by sie obydwie wróżby pokryły bo obrączka mi wróży córka syn i się zatrzymuje tak samo Emkowi a przed Oliverkiem było syn córka syn... Wg. kalendarza jakbym zaszła w ciąże w styczniu byłaby córka... ciekawe... hehe szczerze czuje sie jakos inaczej może dlatego że miałam wczesniej taki cykl krótki... i znowu mi organizm świruje :-)
Antek nie spał wczoraj w dzień i wieczorem jak zasnął o 19 tak dopiero dziś o 8 rano sie obudził. Dawno nie byłąm taka wyspana. Ciekawe kiedy zrezygnuje z popołudniowych drzemek

I przez to mi się rozregulowało znowu wsio. Ech normalnie jakbym się już tą moją nadprogramową ilością ciałka za mało przejmowała. No i wiecie, jedna wielka niewiadoma: pytanie za sto punktów- czy ja miewam owulację:-(
kurde, boje sie na taka pogode wyjezdzac na ulice i siedze w domu 
no i cala ciaze mialam apetyt na slodkie - czyli dziewczynka
tylko wszyscy w kolo mowili mi, ze wygladam na chlopca i brzuch tez na chlopca
jedynie nie sprawdzil sie test z soda - wyszedl chlopak jak nic 

wyobraź sobie co ja wtedy czułam