reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
z ikei wybraliśmy szafę i komodę , organizer z pudełkami na zabawki dzieciece, przewijak montowany w ścianie i miękki , puchaty , zielony dywan. Dla małego chciałam łózko nowe , ale na allegro znalazłam takie bardziej kolorowe , dziecięce . Czekamy teraz na kasę , dziś lub jutro , i kupimy to co zaplanowaliśmy. Trzeba jeszcze pokój pomalować

Calogera trzymam &&&&

Rozczochrana na pewno nie było to łatwe , ale takie symboliczne gesty pomagają w życiu:tak:

reklama
Trina i jak mąż dał radę w pracach domowych? Mojego pewnie lenistwo by zzarlo. Miałaś pokazać nam fotki Twojego różowego szaleństwa! Ja nadal czekam :-P

Calogera &&& nawet jak Ci nie będą chcieli dać wypisu to siedź twardo i nie daj sie spławić. Oni muszą Ci je dać. Uwielbiam dzieci w kostiumach zwłaszcza takie malutkie

Rozczochrana nie zależnie czy rzeczy po Oliwierku będą schowane czy wyjęte on i tak cały czas bedzie przy Tobie. Na pewno bedzie Ci jednak łatwiej zacząć nowy etap w życiu kiedy wspomnienia przestaną rządzić Twoim życiem. Oby w nowym miejscu spotkały Was same dobre chwile no i ten plac zabaw sie przydał juz niedługo.
A macie juz klucze do nowego domku by chociaż zawieść kartony?

Martolinka nie obraziłabym sie jak byś nam później pokazała te mebelki. Jak możesz pokaz linka do tego łóżka z allegro.

Pati wczoraj był w końcu na sankach. Bylo super. Nawet mnie tatuś ciągnął na sankach :-P także nawet dzidzia w brzuszku zadowolona. Młodemu najbardziej podobało sie to jak matka wywaliła sie w śniegu i można bylo na nią skoczyć. Jak stwierdził ze ma dosyć złapał mnie i tatę za rękę i zaprowadził do domu.

Martolinko Urządzać pokój dzieci ahhh jak miło tylko szkoda że przy okazji pieniądze z ubywają ;-)

U nas śniegu ani kszty, Września zapomniana :-p

Idę o 14 do mojego ginekologicznego guru. Od tygodnia jestem gotowa ale oczywiście kolejki niesamowite. Od rana zajmuję się byle czym, bawię się nawet w cerowanie byle tylko zmniejszyć stresa. Dziś dzień sądu ostatecznego torbiel jest albo i ślad po niej zaginął.
Oddycham głęboko 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10... będzie dobrze !

Syneczki, będzie dobrze, trzymam kciuki. Jeszcze tylko 2 godziny.

Calogera &&& za wpis i tak jak mówi Bunny - nie daj się spławić.

A Ty, Bunny, jak się czujesz w ogóle? Wszystko w porządku?

Bunny - skręcił łóżeczko i poprzestawiał meble w pokoju, więc 50% normy ;-) ale był wczoraj z młodym na górce, a później u rodziców swoich, ja w tym czasie odpoczywałam, nawet się zdrzemnęłam, więc ma wybaczone :-) A co do ubranek, to musze poszperać w pudłach i zdjęcia porobić, to wkleję :sorry2:
A u mnie panika, panika, panika. Stres w oczy zagląda :zawstydzona/y:

hejj :)

Martolinka
, czyżby syndrom wicia gniazdka juz Ci się załączył?? Powiedz mi Antek śpi spokojnie w nocy?? Tzn nie rzuca sie po całym łóżeczku??? Bo Igor zawsze rano wstanie z głową w nogach, albo śpi po skosie:confused: i trochę sie obawiam przełożenia go do normalnego łóżeczka :dry::dry: A powiedz mi jeszcze czy Alicja będzie spała w pokoju Antka czy w Waszej sypialce??

SYneczki, będzie dobrze :-):-)

Qcz, a gdzie Ci sie zapodział suwaczek???

Bunny, właśnie jak sie czujesz??

Calogera, powodzenia w szpitalu:tak:

reklama
Bunny mnie zmobilizowała, więc parę zdjęć tego co mam na wierzchu:
Taki kolor ma suszarka ostatnio:-)

IMG_8888.jpg

To ubranka na jesień-zimę:
sukieneczka

IMG_8883.jpg

sweterek (mam też podobne dwa na teraz)

IMG_8884.jpg

Sukieneczka a la baletnica

IMG_8886.jpg

No i sukieneczka i płaszczyk, który mnie totalnie rozwalił, więc po prostu musiałam kupić, mimo, że młoda ma kombinezony po Maćku :zawstydzona/y:
IMG_8885.jpg

A żeby nie było, że młody jest pokrzywdzony, to marynareczka ocieplana na sezon wiosenno jesienny, którą tatuś w sklepie wypatrzył, a mamusia prawie padła jak sobie synusia w tym wyobraziła :-)
IMG_8887.jpg

I jeszcze dzisiejszy widok z okna :-)

IMG_8882.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry