reklama

Mamusie w 2012

siema pyscek :-D ja staram sie nie nakręcać więc zagladam jak mam potrzebe podglądnać co sie dzieje... raz na jakis czas :-) ja czuje ze ten rok bedzie dla nas szczesliwy... jak nie urodzimy w 2012 to Z PEWNOŚCIĄ zaciążymy wszyściuteńkie :-)

reklama
Pyscek witaj

Martolinka a co kupiłaś? Pokazywać ale juz !

Wika Igorek fajnie wyglądał na spacerku.

Rozczochrana w ciąży z młodym wymiotowałam nawet po wodzie od 8/9 do 13 tygodnia schudłam 9 kg. Dał mi wtedy nieźle popalić wiec nie tylko dziewczynce ciąże takie nie dobre.
Kalendarz chinski mówi ze bedzie chłopiec wróżba z obrączki ze dziewczynka nad brzuchem też.

Calogera pamietaj jak nie ta praca to następna nie ma sie co stresować i zakłucać staranka.

Dana teraz to juz prosta droga do fasolki . Nawet jak jakieś hormonki nie są w normie to tab. zrobią z nimi porządek. No i za egzaminy &&&

Syneczki robi pewnie dunga dunga ze jej nie ma ha ha i tak powinno być

Anaztazja ?

A Iza nadal milczy :-( mam nadzieję ze z nią wszystko dobrze.

Lazurek jak Twoje prawko?

Nie wiem co miałam jeszcze napisać. Na niczym sie skupić nie mogę. Źle sie czuje i ogólnie jest ble.
Jutro o 12 mam wizytę proszę o kciuki. Mam nadzieję ze wszystko jest dobrze i serduszko usłyszę.

Wika Ty też masz jutro wizytę &&& :-*

Bunny a gdzie tam dunga dunga chłopcy nie chcą spać jak na złość, choć o tej godzinie normalnie chrapią jak traktory a Piotr? Piotr zakuwa do sobotniego egzaminu. O matko jedyna co ja mam z tymi dziadolami :-p

witam witam :) dziękuję jeszcze raz za tak miłe przyjęcie :D bardzo mi miło, bo myślałam że będzie tak jak na jednym z forów co weszłam napisałam i nawet 1 osoba mnie nie powitała ani nie zapytała o co kolwiek tak jakbym wogóle nic nie napisała ...
postaram się jak najczęściej do Was zaglądać :D

reklama
Dobry wieczor mam problem odnosnie wczesnej ciazy bylam u lekarza 13 .01 bo mialam lekkie brazowe plamienia :wściekła/y::wściekła/y:
Doktor powiedzial ze wszystko jest ok i to normalne w tych tygodniach ciazy :eek::eek: ? przepisal na moje zyczenie luteine dopochwowo ustapilo plamienie , a dzis troche znowu bylo niewiem o co chodzi ? .W piatek mam nastepny termin ale to czekanie to wiecznosc ,czytalam ze moze byc zle , nastepne ze tez tak mialy :szok: .Co wy o tym myslicie ????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry