Syneczki3
Mama 24 godz. na dobę :D
Wika łaaaapię swoją porcyjkę.
Przypomnij mi kiedy masz wizytę?
Pyscek jeżeli nie masz nieciekawych informacji po wcześniejszych wizytach to nie ma się czym przejmować. W przypadku gdy ginek już coś niemiłego mówił to wież mi nie ma się co zamartwiać na zapas, od tego jestem ja a jedna taka samozwańcza "ofiara losu" na tym wątku wystarczy
robię normę za nas wszystkie

Witamy nową staraczkę :-) styczeń to też w moim przypadku 3ci cykl ;-)
Przypomnij mi kiedy masz wizytę?
Pyscek jeżeli nie masz nieciekawych informacji po wcześniejszych wizytach to nie ma się czym przejmować. W przypadku gdy ginek już coś niemiłego mówił to wież mi nie ma się co zamartwiać na zapas, od tego jestem ja a jedna taka samozwańcza "ofiara losu" na tym wątku wystarczy
robię normę za nas wszystkie

Witamy nową staraczkę :-) styczeń to też w moim przypadku 3ci cykl ;-)
Tak długo aż w końcu się w miarę uspokoisz. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale znam takich co się obrażali. Moi rodzice mają znajomych, którzy w tej chwili już nie są ze sobą, ale to ze względu na to jak on traktował ją, nie ze względu na brak dzieci. W każdym razie starali się naście lat. Ona dostała leki, ale generalnie wszystko wyglądało, że jest z nią w porządku, więc lekarz kazał mężowi się zbadać. Ten urażony, odmówił. Kazał dalej leczyć żonę. Oczywiście po latach wyszło, że to po jego stronie leżała wina. A ona po rozwodzie poznała przemiłego faceta. Zaszła w ciążę najpierw raz, urodziła, a potem wpadli miesiąc po porodzie, zupełnie przypadkiem :-):-):-) Więc mają dwójkę dzieci z tego samego roku. Także panowie nie mają się co obrażać. To jest tak samo ich sprawa jak i nasza.
nie choruje 
a dzisiaj - tyle co zdąrzyłam odpalić komp w biurze a już tel z PKT żeby im 400 zł zapłacić za wpis. Ehhhh mam nadzieje że to hormony, ale mówię Wam mimo intensywnych starań coś mi się wydaję że to jeszcze nie ten czas :-(
, bo na bete tez bym musiala czekac jak piszesz na przyrost. Musze byc cierpliwa ale jak tu byc cierpliwym
.Dzis rano ustapily plamienia i znwu 2 dni myslenia czy wszystko jest wporzadku
.