reklama

Mamusie w 2012

reklama
A ja za 2 godziny odbieram moich małych mężczyzn z organizowanego przez przedszkole w Ośrodku Kultury balu karnawałowego. Spiderman w rozmiarze S i Spiderman w rozmiarze M już się boję jak ich tam spośród tłumu wypatrzę. O 16:15 do logopedy ze starszakiem koło 17:00 powrót do domu i docinki w kierunku P wiem że zła kobieta jestem ale wierzcie mi zasłużył sobie wczorajszego wieczora :dry: oczywiście nie mam zamiaru się na nim długo wyżywać z wiadomych przyczyn (jest mi wieczorkiem baaardzo potrzebny) :-p

Sakar wcale nie musi to oznaczać nic złego. Póki plamisz i jest to delikatne plamienie postaraj się nie denerwować aż tak bardzo. Ale faktem jest że przy najbliższej okazji trzeba to wyjaśnić.

Mili witaj i &&& za rozpoczynający się cykl :)

Syneczki
jadę dzisiaj do ginki :) &&&& za wieczór :-):-)

Anastazja, spokojnie, spokojnie, to tylko hormony :tak::tak: nooo fajnie byłoby sie spotkać :) Ale nie wiem jakie tam ksiadz ma wobec nas plany:no: Może dostaniemy jakiś "czas wolny":-D
Pyscek, ja Ci niestety nie pomoge :no::no:kompletnie nie znam się na wykresach :no::no:

Dana, noooo, proszę jaka piątkowa uczennica :tak::tak::-D:-D Prymuska:-):-):-) Trzymaj tak dalej :)

Dana - gratki z okazji sesji, a mężyk niech w końcu zbada żołnieżyki, bo może to kwestia jakiejś krótkiej kuracji i hop-siup będzie dzidzia ;-)
Syneczki - ja Ci mówię, że będziesz miała paździoszka, a właściwie paździoszkę, zobaczysz :tak:
Bunny - u Ciebie coś też babeczkę czuję ;-)
Martolinka - swissmed. To prywatny szpital, ale że ceny są 3x niższe niż w Warszawie, to możmy sobie na to pozwolić. Zwłaszcza, że myśleliśmy o tym od roku chyba, więc trochę mamy też odłożone na ten cel. A ja niestety mam traumę po ostatnim porodzie :-( zdecydowałam się na sn, choć tu mogłabym mieć cc na życzenie, ale chyba boję się, w końcu to operacja. Spróbujemy naturalnie, a później zobaczymy co będzie. Niby drugie porody łatwiejsze, więc po cichu licze na to samo :sorry2: Fajne jest to, że oczywiście warunki jak w hotelu, a poza tym mało pacjentów, lekarze i położne mają czas, nikt się nie spieszy. No i oprócz zzo, oferują też gaz i tens, który podobno cuda czyni na bóle krzyżowe, czyli moją zmorę sprzed 3 lat :dry: zobaczymy jak to będzie :-)
A tak poza tym, młody jest na odwyku od wczoraj. Sam zasypia i śpi. Tzn w założeniu, bo z zasypianiem to oczywiście histeria była. M się zawziął, że go oduczy, bo to oczywiście moja wina, że się przyzwyczaił :wściekła/y: ja nie ingeruję. Ma obiecane przez tatusia basen w weekend, jak będzie łądnie sam spał :-p dziś rano pierwsze co powiedział, to że ładnie sam zasnął i pójdzie na basen :sorry2:

Ojej,a to mnie zaskoczyłaś...
Może spróbuj wrócić? Obecnie dziewczyny są zdołowane bo @przylazła niektórym.Inne się boją o dziecko ale z reguły one są fajne.Ja też tam jestem choć musż przyznać z doskoku. Zapraszam.:tak:

Dziękuję .. może kiedyś zajrzę, ale to zobaczymy jak narazie udzielam się na " starania po raz pierwszy" i postanowiłam tutaj zajrzeć może mi się wkońcu uda w tym 2012 roku :-)
idę się przekimać bo senna jestem jakoś :-) będę wieczorkiem , miłego popołudnia życzę :*

reklama
Trina bardzo bym chciała laseczkę ale jak bedzie chłopczyk też będę sie cieszyć a za 2-3 lata spróbujemy zrobić panienke. Rozumiem ze Twój M oducza małego spania z Wami tak czy bujania?

Pyscek za jutrzejszą wizytę.

Wika &&&

Syneczki obyś dziś P porządnie zmolestowała

Anaztazja zdrówka . Długo nie płaciłaś za telewizor i radio ja nawet nie mam tej książeczki do opłacania a moja mama nie płaci juz chyba dwa lata.

Dziękuję za kciuki
A wiec fasolka ma 17,5 mm serduszko pięknie bije. Kamień z serca spadeł ufff. Następna wizyta za dwa tygodnie. Czemu tak często? Z jednej strony sie cieszę bo będę spokojna o maleństwo. No i według niego termin z usg 29 sierpnia ale liczę na ten z om czyli 1 września

Sakar idź do innego lekarza. Moze następny bedzie wiedział co robić a teraz połóż sie i odpoczywaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry