reklama

Mamusie w 2012

Liv Przecudowny, przesłodki, prze prze prze :-D:-D:-D:-D
przyłączam się do prośby Wikusi

Pyscek ja dwukrotnie brałam bromergon (lek na receptę) działa błyskawicznie, po miesięcznej kuracji robisz ponowne badanie krwi a z niego wychodzi idealny wynik :tak:

Maroon a ja pamiętam Twoje połowinki a tu już końcuweczka :-) gratuluję :tak:;-)

reklama
Liv cudddoownny :-):-):-):-) przecudne dzieciatko :-)
a no niby sie przygotowuje :-D kurcze leci mi strasznie ten czas, chcialabym urodzic przed terminem a z drugiej strony mam jeszcze tyle planow przed porodem i tyle rzeczy do zrobienia :-D
Ja podobnie jak Liv zaszlam w ciaze przy prolaktynie 46 ng/ml :-p podczas leczenia :-) no ale wczesniej prawie setka byla :-p Ja bralam bromergon.
Syneczki nooo ciezko uwierzyc, ze to juz lada dzien :-)

Pyscek widzisz? już we trzy podajemy tą samą nazwę leku, maron zaciążyła w 3cim cyklu brania a ja co prawda najpierw obniżyłam prolaktynę a po kilku miesiącach zabrałam się za starania dopiero ponieważ w wieku 20 lat ciężko było namówić ówczesnego męża na potomstwo. Zajęło mi to ja wiem? z 6 m-cy. No ale jak widać zarówno maroon jak i ja jesteśmy najlepszymi dowodami na to ze można zajść. Ona jest w ciąży a ja byłam już trzykrotnie. A wiec do dzieła :-D

Liv czy mnie się wydaje czy maluchy są do siebie baaaardzo podobne? :-)

wlasnie Pyscek do dziela - tegoroczne ma byc kochana:-D

maron
streszczaj sie z tym czego jeszcze nie zrobilas:-D na samym koncu najmniej sie chce cokolwiek. Ja tak prasowanie odkladalam na sam koniec a jak mi sie zachcialo wyprasowac to juz prawie do szpitala jechalam;-)

Zobacz załącznik 428628Zobacz załącznik 428629

Syneczki no mowia, ze beda do siebie podobne, mala jest tatusiowa a maly w sumie mi trudno okreslic. Oko ma po mnie:-D

reklama
o jeny ale mi sie nie chce pisac ale kiedys widzialam ze stare forumki pamietaja o mnie i pytaja wiec skrobne pare słow:-p

jestem slonica, mam wielka dupe i cycki do ziemi:-D do tego od 2 tyg męcza mnie mdlosci- wyniki wszystkie ok i gin sie smial ze ciezki przypadek jestem a ja nie dosc ze mdlosci to jeszcze wrazliwosc na zapachy mi wrocily:wściekła/y: oprocz tego wciaz mam szal na gotowanie i pieczenie, z czego nieraz nic nie zjem bo nie mam ochoty. Dla nowej fasoli praktycznie wszystko mam tylko jeszcze pare kosmetykow dokupic musze. Z kolei ta fasola ktora ma 2 lata wysysa mi wszystka energie(szkoda ze nie tluszcz i rozstepy:-D)

Nie jestem w stanie odpisac wszystkim ale

wika zdrowka a chlopem sie nie przejmuj, my wczoraj mielismy caly cichy dzien, oni tak maja:-p

trina siły dla Ciebie i zdrowka dla mamusi

livcia super ze ogarniasz trojke dzieci bez problemu:-D a wilczek slodziudki;-)

Bunny jak sie czujesz? Plecy juz lepiej?

anastazja, dana nie obijac sie, nie obijac tylko uprawiac dziki, namietny, dziecionosny seks:-D

Sowinka a moze Ty taki element jak ja? Test dopiero w 42dc cyku wyszedl...

maron, urodziłas juz?;-)

Syneczki jak zdrowko?

witam takze nowe staraczki i mamuski!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry