Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z kolei ta fasola ktora ma 2 lata wysysa mi wszystka energie(szkoda ze nie tluszcz i rozstepy)
jakos watpie w jedno i drugie u Ciebie. Ale rozstepy to mi dzieciaki moglyby wyssac

a z serduszkiem wszystko ok. dobra uciekam torbę pakować. jedziemy dziś wieczorem do Wawy, bo tam leży moja mama. muszę być gotowa na wszystko, więc szpitalną torbę biorę ze sobą. jeszcze tam urodzę
byle nie po drodze 
My to nawet sie nie staralismysamo wyszlo
a ginka ostrzegala ze przy kuracji bromkiem trzeba uwazac jesli nie planuje sie potomstwa bo to taki wspomagacz
![]()

słodziaki, ten najmłodszy to tylko do schrupania:-) a że sobie radzisz to Ja nie wątpiłam - Ty silna i fajna kobietka jesteś 
kiedy to zleciało :-)
bardzo drogo finansowo Was to wyniosło? ;-)
bo w planach to na weekend mam test :-)
ona ma więcej sierści niż kg . Ja tam jeszcze nic nie dostalam, babki spisał tylko protokół, który nawet nie ma numeru, mogłam im podać jakieś fałszywe imię i nazwisko i pieczatki nie dawać, ale nie podpisałam, no i teraz mam czekać aż przyjdzie kwitek z karą, ale to do domu to nie masz obowiązku nawet policję wpuszczać, jak nie mają nakazu. U mnie w firmie byli - taką akcje robią po małych firmach, bo łatwiej, bo do dużych ich ochrona nie wpuszcza i tak. A Ty który masz już tydzień? możesz spać na brzuchu? 

juz uswiadomilam rodzicow, ze na malym sie nie konczy