Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zbuntowany małolat i tyle
teraz zamiast kłaść się spać, to szaleje u mnie na łóżku i tylko słyszę z pokoju obok "pać nie...ja nie... pać nie... uuuuuu.... łałlłł " zabawę sobie urządził w porze drzemki

ooo a teraz udaje chrapanie ojca 

Jak mu mówię, że mam w brzuszku małego dzidziusia, to ten podciaga swoją koszulkę do góry, pokazuje paluszkiem na swój brzuszek i woła "ja, ja, mam"
Sowinka super ze wyjazd sie udał! Jestem w szoku ze Ci sie udało wszystko tak zaplanować by ślubny nic nie wiedział do samego lotniska. Szacun. Ja bym pewnie sie wygadała . A jak bartuś? Bardzo stęskniny?
Sowinka, wow ale super, ze niespodzianka się udałau mnie by nie wyszzło coś takiego, bo ze względu na specyfikę pracy M. on musi mieć wszystko długgggggggggo do przodu zaplanowane... właśnie napisz jak Bartuś w tym czasie?? Kurcze a z @@@ bardzo dziwna sprawa
Idź do lekarza, bo rzeczywiście coś jest nie tak
![]()

My to nawet sie nie staralismysamo wyszlo
a ginka ostrzegala ze przy kuracji bromkiem trzeba uwazac jesli nie planuje sie potomstwa bo to taki wspomagacz
![]()

Sowinka a moze Ty taki element jak ja? Test dopiero w 42dc cyku wyszedl...

sowinka - podziwiam, Ja bym się wygadała na bankbardzo drogo finansowo Was to wyniosło? ;-)
ok. 1000zł wszystko, więc chyba nie tak źle jak na Paryż
kochana ja spałam na brzuchu dopóki już to "fizycznie " nie było możliwe. Teraz już nawet na boku mi niewygodnie i nauczyłam sie spał na plecach;-)
podziwiam za prokreacyjne plany
Wilczek cudowny!!!!!!

trzeba tylko stopien wlasnej cierpliwosci zmienic

wygina sie przy zmianie pieluch i robi histerie.
a z wyginamiem sie przy zmianie pieluszki, też to przechodziliśmy![]()

poprostu czuje sie tak lekko, zxe chyba cala ciaze sie tak dobrze nie czulam