martolinka
Mama i nie tylko :-)
Martolinka, w sumie to dobrze sie czuje, ale jest mi już coraz ciężej... ciaża przy dwulatku to jest hardcore... zresztą sama pewnie dobrze o tym wiesz
oj wiem , wiem ;-)pierwsza ciaza to był luksus;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martolinka, w sumie to dobrze sie czuje, ale jest mi już coraz ciężej... ciaża przy dwulatku to jest hardcore... zresztą sama pewnie dobrze o tym wiesz
Na nóżce, w miejscu gdzie pampers ją ściskał, zrobił jej sie pęcherzyk, dziś pękł. Na czółku, między brwiami i na brwiach chyba tworzy jej się ciemieniucha. Po prostu kopytka opadają. Chciałąm z nią iść z tymi krostkami do lekarza, żeby mi powiedziała czy to alergia czy trądzik, ale jak ma tyle problemów skórnych, to usłyszę, że dziecko jest zaniedbane
i tak się czuję dziś jak matka zaniedbująca dziecko.
. Więc pije herbatkę, korzystając, że młoda śpi i pisze na BB.
mama ma ciągle powracające korzonki
wybrała teraz całą serię zastrzyków... ostatni wziela w sobotę... cały weekend przeleżała w łożku.....
wiła sie z bólu..........A Igor w domu za bardzo nie chce juz siedzieć... ciągle wychodzimy na dwór.... z moim tatą też nie wyjdzie, bo on o kulach nie nadąży za Igorem, ehhh 
a cóż takiego dobrego wszamałaś ??