Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

raz był ze mną na górze i się bawił, a raz z Babcią na dole
jak był na dworze to przybiega i woła mnie, żebym zeszła na dół, bo on zrobił widowisko
zupełnie nie wiedziałam co to może być, a okazało się, że jego widowisko to było rzucanie kija na drzewo

Martolinko moja teściowa z cukinii robi kotletyMacie jakieś sprawdzone przepisy na dania z cukinii? Ja robie leczo i zapiekankę a chcialabym coś jeszcze zrobić
tzn kroi na plasterki, obtacza w panierce i smaży jak kotlety
Trina to Ty pewnie zadwolona jesteś, że już jest po chrzcinachu nas po chrzcinach. Maciek marudzil w kosciele, Lilka w restauracji. Wieczorem nie wiedzialam juz jak sie nazywam. Podobno impreza sie udala
a ta babka na serio mogła sobie już odpuścić
A czuję się dziwnie, jakbym była w ciąży;-) jak bede wymiotowac to mam rozkaz lekarza, zeby przyjechac po zwolnienie lekarskie
ja poszłam i nie żałuję, bo jakbym teraz w pracy miała siedzieć to masakra

ale jakoś przeżyłam i dziś już o niebo lepiej, ale na śniadanie tylko sucharki zjadłam, a teraz może co innego uda się
dziś pewnie będzie lepiej
Oni zawsze na 4 lapy spadna, a z jedzeniem mialam to samo...

kwaśne, twarde, bleeeeee.... zblenderowałam razem z cukrem to uszły w tłumie... ale już chyba po truskawkach w tym roku:-(
Agnieszka, Ty już niedługo do Pl leciesz??