reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie!

Wika GRATULACJE :happy:

Dziewczyny moje kochane przez najbliższy czas będę mniej zaglądała albo i wcale bo jutro wyjeżdżamy na cały dzień,zakupy,fryzjer i jedziemy do znajomych zawieźć te zabawki.W niedzielę ostateczne pakowanie bo urlop już lada dzień.W miedzy czasie zakończenie pierwszej klasy syna...ale jestem dumna
laugh.gif
Od września druga klasa.Postaram się zajrzeć w miarę możliwości ale jak mnie nie będzie przez dłuuugiii czas to wiedzcie że wrócę ale dopiero po urlopie jak się ogarnę ze wszystkim w domu.
3majcie się kochane!
Pozdrawiam was!

Wikuś gratuluję :-D i czekam z niecierpliwością na kolejne wieści :-)
Bunny co prawda po woli ale do przodu. Ze względu na ograniczony budżet mamy nie lada problem do rozwiązania dotyczący mebli kuchennych. Mamy przeznaczoną konkretną sumę z którą niestety na zamówienie się nie zmieścimy a te gotowe zestawy nie pasują idealnie. Nie dość że mamy malutkie pomieszczenie kuchenne to na dokładkę zestawy są albo za małe albo i zbyt rozbudowane. Kurcze noooo.... dlaczego nie możemy natrafić na złoty środek?
Salon, łazienka toaleta pokój chłopców, sypialnia i korytarz w realizacji tylko z tą kuchnią stoimy i mózgi nam od kombinowania parują.
Agniś od dnia w którym wysłałaś mi wiadomość na fb smsy wysyłam. Przyznaję bez bicia że w dniu dzisiejszym jeszcze nie dopełniłam dzieła, muszę konto doładować najpierw ale pamiętam o zadaniu :-)
A tak na marginesie niesamowite że Wasz Alanek ma 5 lat 6 m-cy i za sobą pierwsza klasę a mój Oli mający 6 lat 5 m-cy a do pierwszej klasy pójdzie w 2013roku

Wika ogromniaste gratulacje:tak::tak::tak:

A wczoraj jak napisałaś, że w piątek rano do szpitala idziesz to miałam odp, że jak wcześniej się coś nie ruszy, ale zapomniałam:-p

U nas jest tak gorąco, że Bart prawie cały czas w basenie siedzi, a ja w domu:baffled: wytrzymać się nie da porażka, ale nie narzekam, bo w końcu to lato:tak:

Jutro na cały dzień jadę do rodziców:-D to zaś posiedzimy na działce i w basenie:tak:

A na Wacka to się chyba nie doczekam, bo przyjazd przeniesiony na następny piątek:baffled:

Idę zajadać bób:-)

Iza trzymam kciuki:-D

Agniś od dnia w którym wysłałaś mi wiadomość na fb smsy wysyłam. Przyznaję bez bicia że w dniu dzisiejszym jeszcze nie dopełniłam dzieła, muszę konto doładować najpierw ale pamiętam o zadaniu :-)
A tak na marginesie niesamowite że Wasz Alanek ma 5 lat 6 m-cy i za sobą pierwsza klasę a mój Oli mający 6 lat 5 m-cy a do pierwszej klasy pójdzie w 2013roku
Anetko DZIĘKUJĘ BARDZO ZA SMSY!!! :tak:
Jesteś wielka!!!
Jestem bardzo wdzięczna :tak:
W Anglii jest inaczej ze szkołą niż w Pl więc dlatego Alan mając 5 lat i 6 miesięcy kończy już pierwszą klasę :tak:
Buziaki słonko!!

Syneczki - polecam Ikeę. My mamy kuchnię z ich meblami. Musisz tylko wymiary mieć, a na ich stronie jest program do projektowania kuchni. Taniej wychodzi niż na zamówienie, a efekt podobny. Korpusy mają szerokość od 20 czy 30 do bodajże 100, także może uda się dopasować. Do tego polecam szuflady, a fronty jakie tam Wam się podobają ;-) jakość też jest dobra, bo jak nam facet blaty kładł (mamy niestandardową głebokośc i trzeba było na zamówienie robić, ale w Ikei też są), to powiedział, że widać, że trwałe są, bo jak oglądał z BRW, to mówi, że to sam papier na płycie i szybko się zniszczy.

Trinuś marzą mi się głębokie szuflady 90tki ale niestety powierzchnia całkowicie uniemożliwia. Miałabym tylko jeden rządek szuflad i szafkę na kosz :-( O IKEI nie pomyślałam - dziękuję :-)

Agnieszko i wszystko jasne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry