agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Wika śliczny Wojtuś 
przecudny naprawdę 
Bunny bądź dzielna,wytrwałości życzę

przecudny naprawdę 
Bunny bądź dzielna,wytrwałości życzę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przecudny naprawdę 

już się boję na samą myśl o samolocie , ale się cieszę na samą myśl że odpocznę :-)
no i biegamy , co prawda nie codziennie , ale efekty są
niestety rozstępy się pojawił na nogach - więc chyba tłuszczyk schodzi , szkoda że zostawia slady :-(
Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu![]()
my już po urlopie;-)wyjazd z dwójką maluchów do bardzo odprężających nie nalezał , ale przynajmniej troche zmieniliśmy otoczenie.
trzymam kciuki, żeby starszak szybko przestał się bać
Bunny oj tam oj tam -> bób mam jeszcze zamrożonySowinka za ten bób to sie lanie należy. Skąd ja go teraz wezmę no. Kiedy masz teraz wizytę?
wizytę mam w poniedziałek, a jutro jadę zrobić badania
ja tam do robienia przetworów czy innych tym podobnych to nie mam powołania, za to uwielbiam piec i ostatnio przepyszne rurki z kremem budyniowym zrobiłam i ptasie mleczko
Wojtuś pozdrawia![]()
Dziewczyny też się tak kiepsko czułyście na początku ciąży?
a przy Bartku to była tragedia -> wymiotowałam chyba do 6 miesiąca, na początku ciąży schudłam 7kg, żyłam prawie na samej wodzie, raz się odwodniłam i leżałam w szpitalu -> PORAŻKA
już się boję na samą myśl o samolocie , ale się cieszę na samą myśl że odpocznę :-)

u mnie żelazko na urlopie, opala się na wyspach słonecznych, noszę na sobie tylko to, czego nie trzeba prasować;-)
nie chce mi się, ale cóż
sorki, że tak mało piszę, ale w domu zamieszanie -> dni niby takie same, ale lecą nie wiadomo gdzie
jeszcze wczoraj mieliśmy gości z Australii
teściu w szpitalu, mój dziadek w szpitalu -> tym samym...Wacek na szczęście w piątek już przyjeżdża

byliśmy u neurologa z małą , dobrze się rozwija mozemy szczepić 

niewiarygodne

ze Ci sie chce??? prawdziwa z Ciebie gospodyni;-);-)

;-);-)