reklama

Mamusie w 2012

Sowinka ogromne gratulacje, piekna corcia :tak: Oby zdrowo rosla :-)
wika ja sie nie przejadlam :no: Tak samo jak rok temu, malo co jadlam. Teraz prawie w ogole nie tyje, od ostatniej wizyty przytylam 0,3kg. Za tydzien wizyta, nie moge sie doczekac :-)

reklama
Jak tam poświątecznie?
;-)
Żyję już Sylwestrem .Mama zostaje z dziećmi a my jedziemy do znajomych na domówkę. Przyda się nam parę dni odskoczni;-)

Sowinka to masz punktualną pannę:tak:gratulacje kochana.
To teraz Calogera w kolejce najbliższej?

Czesc kobietki :-) Niedawno wstalam. Zaraz jedziemy do Wojtka babci. Nie widzialam sie z nia cale swieta, bo byla w szpitalu, dopiero wczoraj wyszla.

kwiatuszek
przeziebilas sie? to kuruj sie kochana, u nas jak narazie wszyscy zdrowi, oby tak dalej :tak:
calogera ja rowniez Ci zycze lekkiego porodu... i sama tez bym taki chciala :-)
anastazja, katrina piszcie co tam wiecej u Was ;-)
martolinka to super, ze mama Wam zostaje z dziecmi, rozerwiecie sie troche ;-) My tez na domowce bedziemy, kazdy znow robi cos na Sylwestra. U mnie jak narazie robia sie "pijane Misie" :-) Poza tym cos upichce na szybko :tak:

Rzeczywiście chyba teraz pora na mnie. Była Wigilia, a ja mam termin na Walentynki:-D

Calogera no rzeczywiście może tak byc...ja nie chciałam urodzic w Walentynki i udało się 13 lutego:-D

My już w domku od wczoraj...dziś dopiero się ogarnęłam, ale nie jest źle i rzeczywiście przy drugim dziecku łatwiej wszystko sobie poukładac -> tylko do tego wstawania w nocy trzeba się przyzwyczaic:-p poród jak już wiecie miałam bardzo szybciutki, a dziś nie wiem nawet, że rodziłam, bo prawie nic mnie nie boli, bez trudu siedzę, leżę, wstaję, więc w domu się pytają czy ja rodziłam, czy ktoś za mnie:-p walczę z cyckami, bo mała chwyta sutki tylko w kapturkach, no ale najważniejsze, że chwyta...niestety mimo, że ciągnie np. przez pół godziny to potem dalej głodna, ale odciągam i jej daję, bo mam bardzo dużo swojego pokarmu, więc szkoda by było:baffled: teraz Bart jest na dworze z Babcią, Wacek sprawy załatwia, a Malutka śpi, więc muszę resztę prania poskładac:szok: jak będę miała więcej czasu to się odezwę buziaczki i spokojnego weekendu:-)

Witajcie!

Święta,święta i po świętach:)
My szykujemy się na jutrzejszą imprezę urodzinową Alana.Mimo iż urodziny ma 1go stycznia to wyprawiamy 29 grudnia.
Ogólnie wsio ok :tak: Objedzona tylko jestem na maksa i ruszać się nie mogę :dry:
A jak u was?

Sowinka GRATULUJĘ szybkiego porodu.Mała śliczna :tak: Wszystkiego dobrego życzę!
Wika widziałam zdjęcia na fb śliczne się prezentujecie kochani :tak:
Lazurowe Twoje fotki też oglądam,pięknie widać już brzusio :tak:

reklama
Agnieszka, dzięki :) Udanej imprezki urodzinowej!

Sowinka,
piękny suwaczek Paulinki :) Jak Bartek zareagował na siostrzyczkę??

Kwiatuszek zdrówka!

Martolinka,
my też zostawiamy dzieci dziadkom i śmigamy na domówkę, z tym, ze ja będę musiała ze dwa razy przyjechać na karmienie:crazy: dobrze, ze blisko to się śmignie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry