Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tak lazurko zaziebiona i moj Emek tez
chociaz ja goraczki nie mialam ale za to mega katar
Piotrek się przeziębił i to strasznie. Dziś ja wstałam z bólem gardła a Patryk z katarem
Sowinka Jak Bartek zareagował na siostrzyczkę??
jak ja się nią zajmuje to raczej nam nie przeszkadza, czasem jest koło nas, ale za to jak Paulinka śpi to wchodzi na mnie, przytula się, widac, że brakuje mu mnie
ale, gdy tylko malutka śpi to staram się z nim bawic, ukladac puzzle, robic pewne rzeczy razem, zeby nie czul się odtrącony, a dziś jest bardzo ładna pogoda, więc jak Paulinka będzie spała to mam zamiar iśc z Bartkiem na spacer, bo ja też dawno nie wychodziłam
Bo ja już sama nie wiem
jak się urodziła to miała 3670g, a jak wychodziłyśmy ze szpitala to tylko 3280g, bo w szpitalu mało jadła, bo jeszcze ponoc miała żołądek wypełniony wodami i jej się nimi ulewało no i nie chciała za dużo jeśc, więc położna w nocy przed wypisaniem do szpitala 2 razy mi ją dokarmiła, bo powiedziała, że jak będzie za duży spadek to mogą nas nie puścic do domu
teraz Malutka je tylko moje mleko, w ciągu dnia raczej cycka i jeszcze odciągam sobie i np. w nocy daje jej to odciągnięte, ale nie mam pojęcia czy to wystarczy
dziś chcemy ją zważyc, żeby wiedziec czy przybiera, ale nie wiem czy nam się uda, bo musimy to zrobic na wadze kuchennej, żeby pokazywało gramy
Bartka nie karmiłam piersią, dlatego teraz nie wiem z czym to się je
dzięki wielkie:-) Sowinka Ciesz sie, ze Ci tak pięknie śpi, ale wagę kontroluj!
Sowinko, a taka waga, ktora pokazuje jedno miejsce po przecinku taka dla Was to za mało pewnie co? Bo można się zważyć z dzieckiem a potem bez... chyba też po pieluszkach można poznać, ile dziecko je, ale nie wiem dokładnie jak to się robi![]()
Teraz jem tyle, zeby nie czuc glodu, a nie zeby sie objesc, jakos tak mam teraz
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Alanka :-)
I takim sposobem spedzamy Sylwka w takim samym towarzystwie jak swieta