reklama

Mamusie w 2012

novy.jpgSzczęśliwego Nowego Roku!

reklama
Witam wszystkich serdecznie w Nowym Roku :-)
Dziekuje za zyczenia i ja rowniez zycze Wam, aby ten Rok byl jeszcze lepszy, niz poprzedni :tak::-)
My zaraz smigamy na jedzonko do tesciowej, a jutro wreszcie wizyta u ginka :-) Nie moge sie doczekac ;-)
Jak narazie czuje sie dobrze, ostatnio mialam tylko 2 dni takie "inne", ze plakalam bez powodu :sorry: Ale coz, widac tak musialam... Lece dziewczyny, zajrze pozniej, paaaaaa.... :-)

Po maratonie kilku ostatnich dni w końcu siadłam na pupie
wink2.gif

bawilismy się wczoraj super.. pierwszy raz od x czasu na 24 godziny bez dzieci. Zabawa do białego rana
yes2.gif

jakieś postanowienia macie na Nowy Rok?

jak się bawiłyście?>
Sowinka jak dajesz sobie radę?

bawilismy się wczoraj super.. pierwszy raz od x czasu na 24 godziny bez dzieci. Zabawa do białego rana
yes2.gif

jakieś postanowienia macie na Nowy Rok?

Sowinka jak dajesz sobie radę?

Martolinka to super, że się wybawiłaś i teraz pełna energii wkraczasz w Nowy Rok:-D

Ja mam tylko takie postanowienie, żeby zrzucić brzuch, no i może podziałać, żeby się wyprowadzić, ale z tym to już będzie gorzej:baffled:

Jak sobie radzę??? Hmmm zaskakująco dobrze:tak: czuję się rewelacyjnie (czasem tylko brzuch mnie boli), Paulinka daje nam pospać, Wacek pomaga ile może, wszystko mam jakoś tak zorganizowane, że na wszystko mam czas i narzekać nie mogę:tak: zobaczymy oczywiście jak to będzie jak Wacek będzie musiał wrócić do pracy albo gdzieś pojechać, ale póki co jest dobrze!!:-)

Dzień doberek:-)

Lazurku daj zna jak po wizycie:-D na pewno wszystko w porządku, a może maluszek już swoją płec ujawni:tak:

Bartuś od poniedziałku idzie do przedszkola -> zobaczymy co to będzie:confused::tak:

Zapomniałam Wam napisac po wizycie, ale teraz piszę:-p w Sylwka podjechałam z Paulinką do przychodni i okazało się, że nie waży za dużo, ale oglądała ją lekarka i położna i powiedziała, że nie ma co się przejmowac, bo to jeszcze za mało dni minęło, a poza tym sama zauważyłam, że Malutka coraz więcej je, nawet czasem moje mleko nie wystarcza i muszę jej dawac MM, więc jesteśmy na dobrej drodze:-) we wtorek mamy jeszcze raz jechac do przychodni skontrolowac wagę:tak: a Malutka jak ładnie spała tak śpi, bo w Sylwestra obudziła się o 2:00 i o 7:00, a dziś jak zasnęła o 22:30 to dopiero o 5:00 się obudziła, więc póki co nas rozpieszcza:-p

Dziewczyny co tam u Was w Nowym Roku???

reklama
Sowinka jesteś wielka , że tak udało Ci się łatwo ogarnąć i wdrożyć w opiekę nad dzieciaczkami. Teraz pewnie będziesz przeżywać start małego do przedszkola , ale dobrze Ci to zrobi. Bedziesz miała więcej czasu dla siebie i małej.. daj sobie czas na wciągnięcie brzucha- ledwo urodziłaś;-)
Lazurek jak po wizycie?
Gdzie reszta?

jestem trochę dziś smętnie nastawiona do życia , bo dobija mnie ta pogoda. Niby zima , ale jakby jesień i wczesne wiosenne roztopy. Chyba brakuje mi słońca , albo mroziku ze śniegiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry