Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
Ale coz, widac tak musialam... Lece dziewczyny, zajrze pozniej, paaaaaa.... :-)
bawilismy się wczoraj super.. pierwszy raz od x czasu na 24 godziny bez dzieci. Zabawa do białego rana![]()
jakieś postanowienia macie na Nowy Rok?
Sowinka jak dajesz sobie radę?

czuję się rewelacyjnie (czasem tylko brzuch mnie boli), Paulinka daje nam pospać, Wacek pomaga ile może, wszystko mam jakoś tak zorganizowane, że na wszystko mam czas i narzekać nie mogę
zobaczymy oczywiście jak to będzie jak Wacek będzie musiał wrócić do pracy albo gdzieś pojechać, ale póki co jest dobrze!!:-)
na pewno wszystko w porządku, a może maluszek już swoją płec ujawni

w Sylwka podjechałam z Paulinką do przychodni i okazało się, że nie waży za dużo, ale oglądała ją lekarka i położna i powiedziała, że nie ma co się przejmowac, bo to jeszcze za mało dni minęło, a poza tym sama zauważyłam, że Malutka coraz więcej je, nawet czasem moje mleko nie wystarcza i muszę jej dawac MM, więc jesteśmy na dobrej drodze:-) we wtorek mamy jeszcze raz jechac do przychodni skontrolowac wagę
a Malutka jak ładnie spała tak śpi, bo w Sylwestra obudziła się o 2:00 i o 7:00, a dziś jak zasnęła o 22:30 to dopiero o 5:00 się obudziła, więc póki co nas rozpieszcza