wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hej 
Martolinka, jak dzieciaki wytrzymały bez rodziców??
Pewnie równie dobrze się bawili z dziadkami
A z postanowien, to wróciłam do ćwiczeń i niejedzenia slodkości, bo w grudniu tego zaprzestałam
Byłaś na jakiejś diecie, co nie??? jak sobie radziłaś z podjadaniem??? bo u mnie z tym też problem
Sowinka, fajnie, że wpadłaś już w tryb bycia mamą dwójki! Jak drugie jest spokojne to jakoś leci!
Lazurek, szybko zleci do 28. 01! Ja w pierwszej ciąży przytyłam 18kg i szybko to ze mnie zeszło, a teraz 15kg i jakoś nie mogę się pozbyć ponadwymiarowych kilogramów
Tylko, ze z Igorem nie jadłam nabiału i w związku z tym wielu słodyczy a z Wojtkiem pochłaniam wszystko jak odkurzacz
Powodzenia dla Bartusia!!!
Trina, udanego wypadu do Wisły! Byliśmy 4 lata temu i miło wspominam tamto miejsce! Dwa lata temu byliśmy w Szczyrku ii już nie było tak fajnie
Calogera jak sie czujesz??
u mnie w sumie nic nowego... Sylwek i Nowy Rok średni.. M. za bardzo zaszalał
w ramach rekompensaty zamówił dla mnie robota kuchennego o którym od dawna mu mowiłam, ale wiecznie pieniędzy dodatkowych nie było... achhh czekam na niego teraz, ale będzie dopiero pod koniec stycznia, bo mają braki w magazynie!
Jakie pomysły macie na dzień Babci i Dziadka??
Ja zaczęłam dzisiaj uczyć Igorka wierszyka "Babciu, Dziadku, coś Wam dam..." i skubaniec już sie nauczył i jak kąpałam Wojtusia poleciał na dół i wierszyk dziadkom powiedział

no i jestem w dalszym ciągu w szarej d.... z pomysłami
Martolinka, jak dzieciaki wytrzymały bez rodziców??
Pewnie równie dobrze się bawili z dziadkami
A z postanowien, to wróciłam do ćwiczeń i niejedzenia slodkości, bo w grudniu tego zaprzestałam

Byłaś na jakiejś diecie, co nie??? jak sobie radziłaś z podjadaniem??? bo u mnie z tym też problem

Sowinka, fajnie, że wpadłaś już w tryb bycia mamą dwójki! Jak drugie jest spokojne to jakoś leci!
Lazurek, szybko zleci do 28. 01! Ja w pierwszej ciąży przytyłam 18kg i szybko to ze mnie zeszło, a teraz 15kg i jakoś nie mogę się pozbyć ponadwymiarowych kilogramów
Tylko, ze z Igorem nie jadłam nabiału i w związku z tym wielu słodyczy a z Wojtkiem pochłaniam wszystko jak odkurzacz
Powodzenia dla Bartusia!!! Trina, udanego wypadu do Wisły! Byliśmy 4 lata temu i miło wspominam tamto miejsce! Dwa lata temu byliśmy w Szczyrku ii już nie było tak fajnie
Calogera jak sie czujesz??
u mnie w sumie nic nowego... Sylwek i Nowy Rok średni.. M. za bardzo zaszalał

w ramach rekompensaty zamówił dla mnie robota kuchennego o którym od dawna mu mowiłam, ale wiecznie pieniędzy dodatkowych nie było... achhh czekam na niego teraz, ale będzie dopiero pod koniec stycznia, bo mają braki w magazynie!Jakie pomysły macie na dzień Babci i Dziadka??
Ja zaczęłam dzisiaj uczyć Igorka wierszyka "Babciu, Dziadku, coś Wam dam..." i skubaniec już sie nauczył i jak kąpałam Wojtusia poleciał na dół i wierszyk dziadkom powiedział

no i jestem w dalszym ciągu w szarej d.... z pomysłami
Teraz mam na 28 stycznia wizyte i juz bedzie mi robil do konca normalne USG brzuszka. Plci jeszcze nie znamy, dlatego na ten nastepny termin nastawiamy sie bardzo, ze juz nam powie
daj znać jak będziecie mieć datę ślubu

Ostatnio waga dluuugo stala w miejscu, a po Nowym Roku 2kg wiecej, wiec chyba nie jest tak zle ;-) Co do szefowej, to wcale o niej nie mysl teraz. Najwazniejsze zebys wypoczywala, bo termin coraz blizej :-)