Lazurek
Fanka BB :)
Czesc babeczki, jestem padnieta... Dopiero otworzylam lapka
Nie wyspalam sie kompletnie. Od rana bylam u lekarza i to byla moja najkrotsza wizyta u niego. Zrobil mi ostatnie USG dopochwowe i tylko tyle
Dzidzius zdrowiutki, bylo widac ladnie juz wszystkie kregi i jak zginal nozki
Teraz mam na 28 stycznia wizyte i juz bedzie mi robil do konca normalne USG brzuszka. Plci jeszcze nie znamy, dlatego na ten nastepny termin nastawiamy sie bardzo, ze juz nam powie 
Sowinka to super sobie radzisz jak tak :-) Paulinka swietnie sie sprawuje, a Bartusiowi na pewno tez pojdzie super w przedszkolu, szybko sie zaklimatyzuje
A Ty sobie bardziej wypoczniesz ;-)
martolinka u nas tez taka pogoda, masakra
Zimno, szaro... bleee... Po Nowym Roku nic sie nie zmienilo, nie wprowadzilam zadnych rygorystycznych postanowien, bo odchudzac sie nie bede jeszcze dluzszy czas 
Aaaaaa, bylam na wadze dzis. Przez swieta przytylam 2 kilo. Waze juz 69
A Wy kobietki, ile przytylyscie podczas ciazy???
Nie wyspalam sie kompletnie. Od rana bylam u lekarza i to byla moja najkrotsza wizyta u niego. Zrobil mi ostatnie USG dopochwowe i tylko tyle
Dzidzius zdrowiutki, bylo widac ladnie juz wszystkie kregi i jak zginal nozki
Teraz mam na 28 stycznia wizyte i juz bedzie mi robil do konca normalne USG brzuszka. Plci jeszcze nie znamy, dlatego na ten nastepny termin nastawiamy sie bardzo, ze juz nam powie 
Sowinka to super sobie radzisz jak tak :-) Paulinka swietnie sie sprawuje, a Bartusiowi na pewno tez pojdzie super w przedszkolu, szybko sie zaklimatyzuje
A Ty sobie bardziej wypoczniesz ;-)martolinka u nas tez taka pogoda, masakra
Zimno, szaro... bleee... Po Nowym Roku nic sie nie zmienilo, nie wprowadzilam zadnych rygorystycznych postanowien, bo odchudzac sie nie bede jeszcze dluzszy czas 
Aaaaaa, bylam na wadze dzis. Przez swieta przytylam 2 kilo. Waze juz 69
A Wy kobietki, ile przytylyscie podczas ciazy???

Przed Lilka bylam na diecie 3 mies i schudlam 13 kg, teraz do tamtej startowej wagi mi 9 kg brakuje, wiec de facto jestem -4 od poczatkow odchudzania.
Ale twierdzi, ze i tak na spokojnie damy rade z terminem slubu, a dokumenty sa wazne jeszcze poltora miesiaca, wiec w tym czasie na pewno bede juz mezatka