• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

A te cwiczenia to znam:zawstydzona/y:,myslalam ze sa jeszcze inne....kurcze nic wielkiego a jak przydatne pozniej.Musze powiedziec ,ze te cwiczenia sa calkiem przyjemne i czlowiek sie nie meczy:-D

reklama
taaa, znamy...

Wiecie jakbym juz chciala byc na swoim?:-( mieszkamy u taty, Łukas przyjezdza w soboty, w niedziele wyjezdza a do taty wciaz ktos na niedziele wpada, wiadomo nie zamkniesz sie w pokoju tylko trzeba siedziec z nimi... Czasami to uciekamy a to do sklepu a to gdzies do galerii, zeby pobyc sami. Zle tu nie mamy ale chcialabym od rana do wieczora robic to co ja chce i to na co mam ochote... chodzic w gaciach po domu...

Wiesz, co doskonale Cie rozumiem. W pl mieszkalismy u moich rodzicow, i choc ani my ani oni konfliktowi nie sa to zdarzaly sie tam jakies spiecia. Kazdy ma tam jakies swoje nalecialosci i widzi mi sie i przy 4 osobach plus brat ciezko bylo znalezc kompromis. Ty chcesz spac a cie budza, bo przeciez inni juz nie spia, ty chcesz w nocy cos zjesc i komus to przeszkadza, chcesz sie wykapac i czekasz w kolejce, nie mowiac juz wlasnie o chodzeniu w gaciach, bo kogos to krepuje. Bylo mi lepiej, jak dojechalam tu do m, ale tez wiesz wynajmujesz i skaczesz komus nad glowa to to tez przeszkadza, glosno muzyki nie posluchasz bo to samo (nom w drewnianych domach potwornie wszystko slychac). Dopiero jak na swoim wyladowalismy to mamy luzy i w koncu czlowiek zyje jak chce. Nie martw sie Lelek, jeszcze troche i na swoim tez bedziecie:tak:
Jak przygotowania do wieczoru?;-)

o MATKO aleście naskrobały :szok: , czy ja mogę jakieś streszczenie kto już zaczął ,a kto jeszcze nie ,i kto zaszedł szczęśliwie? ło jeja chyba muszę sie ogarnąć i częściej do was zaglądać bo nieogarniam

ściskam cieplutko bo przynajmniej u mnie zimno i wietrznie brrr

reklama
no to jak? robic robic i jeszcze raz robić!!!!he he no pewnie,że będziemy oblewać , a dziś piątek pijemy coś starym zwyczajem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry