• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

reklama
To ja poproszę też ostra pizzę - jeśli choć kawałek jeszcze został ;-) Też pamiętam jak to było z jedzeniem po porodzie - ale trudno, przezyję to po raz kolejny ;-) Najgorzej miałam w Wigilię, Stas miał już 3 miesiące, a ja GŁUPIA najadłam sie łazanek z makiem i pierogów z kapustą - a potem przez 2 dni miałam głodne i złe dziecię - nic innego nie chciał wtedy poza cycem (z reszta utrzymało się to aż dokąd skończył roczek..), a cyc mu nie smakował i miał wzdęcia - i takie błędne koło się wytworzyło.. 48h wycięte z życiorysu - dobrze, ze Staszko tego pamiętac nie będzie, bo by mi wypominał ;-)

Hej! Ja tylko na moment wpadłam się przywitać, a właściwie życzyć miłej nocki! Nawet jak akurat nic nie piszę (bo nieraz jestem baardzo zmęczona) to cały czas na bieżąco was czytam.
Lelek- to dzisiejsza nocka może być bardzo owocna...:tak::-D
Phoenix- w Wigilię raczej trudno odmówić sobie pysznego jedzonka, qrczę, nie wiedziałam, że jak się karmi to tzrba tak uważać na to co się je... ehhh:zawstydzona/y:, wy to już doświadczone mamy- mogę się od was dużo dowiedzieć:tak:
Juliana- jestem bardzo podobna do ciebie;-):-), też lubię (a wręcz muszę) mieć wszystko dokładnie zaplanowane, inaczej tracę poczucie bezpieczeństwa, lubię mieć poukładane co po czym i nie lubię realizować 2 lub więcej ważnych przedsięwzięć na raz... Też planowałam: najpierw nowa praca, potem własne mieszkanie a potem dopiero dziecko. I jak na razie (odpukać!) takmi wychodzi (2 pkt już są, teraz kolej na krok 3....:-p)
Papa! Do jutra!

Doberek kobietki:-)
Wiosna przyszla:happy:,szkoda ze wieje jak w kieleckim...Na wczorajsza pizze sie nie pokusze,pewnie i tak nic nie zostalo:-D
Lelek jak tam staranka rozpoczete?Isana ,inaczej nie potrafie ,no co zrobic taka juz jestem ,poza tym lubie liczyc na siebie dobrze ,ze jest wiecej takich jak ja ,bo moje kumpelki twierdza ze swir ze mnie ,wszystkie juz maja dziecie tylko nie ja
To co ja bede jadla po ciazy sama marchewka?:szok::szok:

Witam !

więc pytam pięknie...która ma dziś kaca :-D

maron Ja też lubię oglądać filmy z wesela,fajnie jest potem pośmiać się z nie których sytuacji :laugh2:
juliana witaj:)

reklama
Cześć :-)

Pogoda do bani pada i wieje :-(

Juliana nie tylko marchewkę, gotowana pierś z kurczaka, ogólnie lekkostrawne potrawy. Bedziesz musiała obserwować czy dzidziusiowi nie szkodzą nowe produkty, jeśli nie to będziesz mogła stopniowo rozszerzać swoją dietę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry