• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

hmmm moze ale jakos czuje , ze bedzie @
z jednej strony mam tak wysoka prl, ze zajscie w ciaze jest niemozliwe a z drugiej strony biore taki lek, ktory ma przywrocic plodnosc i ginka mowila mi, ze jesli nie planujemy teraz dziecka to zeby sie dobrze zabezpieczac, bo to taki wspomagacz ;-) i moze cos wyskoczyc heh :-)
nie, no idento mnie brzuch boli jak na @

reklama
Isana w takim razie trzy mam kciuki za cykl &&& :tak:

maron a Ty biedulko bijesz się z myślami co do tej @...

A Ja za raz wybuchnę...tak się napchałam frytek że za chwilę mnie rozwali :eek:

Isana- trzymam kciuki:)
ja chce przepis na wściekłego psa:-Dbo nie wiem jak zrobić ,a ja też lubie czasem na ostro ojeja i teraz mi w brzuchu burczy pizze bym zjadła ojojoj ,a M zamiast coś pomyśleć to leży przed tv ehh chyba wygrzebie jakąś ulotke z pizzeri.

Kobietka jak masz ochotę na pizzę to zapraszam do mnie jutro bo pizza na obiad będzie a to z tego względu że po obiedzie mamy gości i jutro nie chce mi się stać przy garach.
W domu będzie trójka małych dzieci :-) to będzie dobre doświadczenie dla nas :-D
Miłego dnia w pracy.

A Ja mam mega lenia :zawstydzona/y: aż wstyd się przyznać ale siedzę i ciągle jem :-D

Isana, tak z zabezpieczeniem.

O, to poszliscie na zywiol:-D:-Dale to fajnie.

Ja to stwierdzilam ze jestem aseksualna:no: moglabym rok bez przytulanek i byloby ok

Wrocilismy z zakupow spozywczych i 350zlposzlo??!!!!! a w lodowce niewiele, masakra

U nas wieje nadal i przez caly dzien prad pstryka, juz mam nerwa nan niego, bo ani jedno pranie przez caly dzien sie robilo.

Narobilam wielki gar bigosu, wysprzatalam, teraz ide kapac Miloszka i juz robi mi sie niedobrze bo maz zapowiedzial upojna noc:-(

lelek aż rok bez seksu,dałabyś radę?
Ja tyle to na pewno nieee,umarłaby z tęsknoty za ...:-D
Mówisz zakupy udane a w lodówce nie wiele,masakra z tą kasą,wypłaty cienkie a w sklepach wszystko drożeje :confused2:

Tak agnieszka:-( mam tak odkad rozpoczelam zycie seksualne... na poczatku przed slubem bylo w miare, bo myslalam ze to nowosc i takie tam, ale teraz, masakra. Czasami mam ochote ale jak tylko m mnie dotknie to ona przechodzi. Nawet jak uda mi sie przezyc trzesienie ziemi to przed nastepnym razem znow jestem niechetna

Tak agnieszka:-( mam tak odkad rozpoczelam zycie seksualne... na poczatku przed slubem bylo w miare, bo myslalam ze to nowosc i takie tam, ale teraz, masakra. Czasami mam ochote ale jak tylko m mnie dotknie to ona przechodzi. Nawet jak uda mi sie przezyc trzesienie ziemi to przed nastepnym razem znow jestem niechetna
...to nie wiedziałam że jest aż tak "źle"
a jak reaguje na to Twój M ?

Hmmm, jest napalony i czesto daje mu bo mowi ze konia wali przez caly tydzien w ciezarowce, wiec musze go zaspakajac zeby nie podzedl w cug, tzn on mnie nie zmusza ale prosi, wciaz jesczce mu sie podobam, on ma duze potrzeby, ja wogole. Ciezko sie tak zyje, ale trudno. Ogolnie to i tak jest dzielny bo w ciazy ja nie moglam, pozniej po porodzie przez wiele miesiecy tez nic bo bylam strasznie obolala a on tylko biedny lezal i wzdychal, pocieszal mnie ale wiem ze ciezko mu bylo. Mimo to nie zdradzil mnie.

maron i co?????

reklama
Cześć Dziewczynki

Nad Nami jakieś czarne chmury krążą.... przez te ulewy zalało Nam studnię, w kranie leci brązowa woda.

Julię kąpaliśmy w mineralnej.

Isana oooo w końcu któraś przed szereg wyszła :-D

Trzymam kciuki żeby wszystko było po Twojej myśli :-)

Lelek doskonale Cię rozumiem..... raz na pół roku mam takie momenty że M bym w locie dorwała :-D a później długo długo nie mam ochoty... kocham się z Nim żeby sprawić mu przyjemność.

Juliana ja kocham Chorwację piekny kraj, ale z dzidziusiem nie polecam

A. Strasznie słona woda w morzu.
B. Na plażach nie ma piasku tylko kamyczki, które bardzo klują w stopy
C. Latem jest tam bardzo gorąco w godzinach "szczytu" nie da się wytrzymać na słońcu.

Maron mi @ spóźniła się tydzień, nie martw się na pewno przyjdzie! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry