livastrid
2010 & 2012
Co to za pogoda
bylo ladnie a potem bez kitu, dramat taka wichura ze sniegiem
Dzien zakonczyl sie sklepem i ubozszym kontem
Czemu to wszystko tyle kosztuje
Kamyczkowe plaze to ja tutaj mam. I do tego takie wstretne rybki, ktore gdy ukluja, to sie zle konczy
I ja jutro pizze na obiad mam.
Imprezujecie laski w lozkach
Rok bez o nie nie nie
Ty, moze po prostu Lelek masz dosc po tym co sie po porodzie stalo i podswiadomie nie masz ochoty. Ja po porodzie powiedzialam, ze nawet traba slonia mnie nie zadowoli
Ty kaamaa, a co deszcz u Was pada? EEE, chyba wiosna tak szybko nie przyjdzie:-(
bylo ladnie a potem bez kitu, dramat taka wichura ze sniegiem
Dzien zakonczyl sie sklepem i ubozszym kontem
Czemu to wszystko tyle kosztuje
Kamyczkowe plaze to ja tutaj mam. I do tego takie wstretne rybki, ktore gdy ukluja, to sie zle konczy

I ja jutro pizze na obiad mam.
Imprezujecie laski w lozkach
Rok bez o nie nie nie
Ty, moze po prostu Lelek masz dosc po tym co sie po porodzie stalo i podswiadomie nie masz ochoty. Ja po porodzie powiedzialam, ze nawet traba slonia mnie nie zadowoli
Ty kaamaa, a co deszcz u Was pada? EEE, chyba wiosna tak szybko nie przyjdzie:-(
Miał 10 miesięcy i był ZACHWYCONY! :-) Co więcej - mieszkaliśmy pod namiotem (akurat tam gdzie jeździmy nie bardzo jest sens mieszkania w apartamentach, bo nie ma wtedy gdzie sprzetu trzymać i jak pojawia sie wiatr to byśmy nie byli w stanie zdążyć na wodę ;-)) i to tez Mu bardzo pasowało - nawet jak były burze, to my nie mogliśmy spać, a On spał jak Susełek