• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

kaamaa oczywiscie, ze nie znam sytuacji i stopnia natezenia. Czasem przesadza jedna strona a czasem druga, jestem baba, ale czesto widze "na zywo" jak to wlasnie kobiety przesadzaja i czasem naprawde mi szkoda niektorych facetow. Pisze czasem, bo czesto wina jest po meskiej stronie.
To jest tak, ze albo sie ludzie doszlifuja, albo nie przeciez. Zycie ma sie jedno i trzeba wybrac to, co sie uwaza za sluszne. Nie po to sie zyje by robic z siebie meczennika do kresu swoich dni.

reklama
Lelek daj spokoj :-) beda staranka :-) musza byc. Pogodzicie sie zaraz
Isana rob testa :-)
a ja wczoraj skonczylam luteine i teraz w ciagu 2-3 dni powinna przyjsc @ :-) czuje ze nadchodzi ( od 2 tyg)
My dzis z mezem razem w domku, ja zabralam sie za mgr a maz zamknal sie w kuchni i zrobil pyszny obiad

Dziewczyny, wpadłam tylko na chwilę, żeby napisać, że tym razem niestety nic z tego.:no: Nawet nie zdążyłam zrobić testu, wczoraj wieczorem i w nicy miłam mega bóle i skurcze brzucha, a z samego rana dostałam @...:wściekła/y: ale jaka! Baaardzo dużo krwi mi poleciało, jeszcze nigdy tak nie miałam na początku @, i w ogóle nigdy tak mnie nie bolało i nie miaam tak silnych skurczy. Musiałam się położyć i dopiero przed chwilą wstałam, ale cały czas źle się czuję i kręci mi się w głowie.:-( No i wzięłam tabletkę przeciwbólową, ale nadal boli (już nie tak, że umieram, ale jednak, a zawsze po 1 tabletce mi przechodziło). Mam pewne podejrzenia, tym bardziej ze względu na kilkudniowe już pobilewania przed. Albo zrobiła mi się faktycznie jakaś torbiel czy coś w tym rodzaju, po zaprzestaniu brania antyków (wcześniej nigdy nie miałam takich problemów) albo... to mogło być samoistne poronienie!:szok::-(:-( Wiem, że dość często to się zdarza i przychodzi wtedy takie mega krwawienie, a że akurat w terminie @ to wiele kobiet nawet nie wie, że to poronienie. Więc, nawet jeśli byłam przez chwilę w ciąży to już nie jestem. Smutno mi jakoś. Chociaż nie wiem, czy to to. Można to jakoś sprawdzić? I tak idę za parę dni do gina, to może coś się wyjaśni.

Przepraszam, że tak wam tu smęcę. Ale widzę, że dzisiaj tu i tak nienajlepsza atmosfera.

Lelek- to minie, zobaczysz, jeszcze (kto wie, może już jutro) się uśmiechniesz i będzie wszystko ok, no i się pogodzicie i staranka też jeszcze będą. Nie rezygnuj tak łatwo. Ty nie możesz.

Maron- mam nadzieje, że @ zaraz się u ciebie pojawi i będzie ok.

Livastrid, kama, wika- pozdrawiam was cieplutko.:-) Głowa do góry, będzie lepiej! Dziewczyny nie rezygnujcie! To pewnie tylko takie chwilowe zwątpienie, widocznie taki dzisaij pechwy dzień. Ale mam nadzieję, że jutro zaświeci u nas słońce!:tak:

Hej
Przepraszam że dopiero teraz zaglądam ale musiałam nacieszyć się moim nowym cacuszkiem :)

...a co Ja tu czytam,dlaczego chcecie zrezygnować ze staranek?
Dziś mąż idzie do pracy na 18 do 2 w nocy więc będę miała czas aby z wami popisać :-)mam nadzieję że dotrzymacie mi towarzystwa :rofl2:

phoenix, cytrynowy jest fajny bynajmiej ja moglam go bez problemu przelknac

maron
Ty to dopiero masz faaaaaaaaaaaajny cykl;-)Zeby mi m tak obiad zrobil to bylabym szczesliwa

Isana
, prawdzic zawsze mozna czy bylas. Pytanie czy chcesz. Moze taka jest bolesna po hormonach po prostu:tak:

Agnieszka
juz sie nacieszylas? Nie za szybko, he:-D Jaki to telefonik, zdradz sekret:-)

Ja tam nie rezygnuje:-pbejbe ciagle w planie:tak:Brzuszata mysza wisi na lampie:-D i czeka :-D

dobra ide dalej wczorajsza chlewnie sprzatac

livastrid dostałam telefon htc i jestem mega zadowolona:) i jeszcze się nie nacieszyłam,tak na prawdę dopiero się wdrążam :)

Co do starań to faktycznie nie wiemy jak jest w małżeństwach u dziewczyn które chcą zrezygnować i niestety nie możemy im pomoc,sami zadecydowali,szanuję decyzję,szkoda.

U nas tez nie zawsze jest kolorowo wiadomo jak to w życiu bywa ale z dziecka na pewno nie zrezygnuje :-)

a to masz frajde na maxa, ja tam telefoniczny konserwatysta jestem:-D
musi dzwonic i miec niebieski wyswietlacz i napis nokia:-D:-D:-D

no ale moj m to kocha zbierac rozne fony na topie:tak:

no w sumie sobota wiec to chyba dobre wytlumaczenie na pustki

u mnie dzis o poranku barszcz-kacus rzadzil po prostu zrobilam na trzy dni i nic nie zostalo:szok:

sama nie wiem, moze zaraz jakis film obejrzymy, po wczorajszym moj m ma zwale a ja mimo, ze nic nie przyjelam mam zwale jeszcze wieksza. Niedawno dopiero z garow wyszlam, bo zmywarki w chalupie nie mam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry