reklama

Mamusie w 2012

W prysznicu pranie :-D to odkręć wodę, może samo się upierze :-D

najchetniej bym to zrobila:-D:-D:-D

kama zawsze jest ryzyko gdy zamawia się przez internet ale mam nadzieję że będziesz zadowolona:)

Jaką macie pogodę za oknem?
u mnie pięknie świeci słońce!

ja kupilam przez net i na szczescie zla nie bylam

a pogoda? przez wiele dni bylo piekne slonce, dzis mam tak sobie, ale na plusie:-D

livastrid o zyjesz!;-)

zyje, ja zmasakrowana przez corke dzis, ale zyje :-D:-D:-D
moze mu sie udalo:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
martolinka jak nie jesteś pewna czy to jęczmień to pędź do lekarza na konsultację,na pewno szybko Ci poradzi.
?
Agnieszka poczekam jeszcze troche , moze samo przejdzie:tak:

Martolinka zdrówka, na jęczmień pomaga przykładanie złota.
.
Dziękuje. A może być złoto białe?

tak, martolinka, jak kaamaa napisala wlasna obraczka pomaga:tak: ale ja zawsze robie oklad z czarnej herbaty. A moze przewialas sobie oczko? Panowie pilnowali dzieci, ale fajnie:-D
zaraz zrobie sobie okład:tak: mam żel ze swietlikiem na zmeczone oczy to troche przynosi ulge

Mam sówka Spacerówka EASYGO SENSO ciepły pokrowiec +folia! (1474750769) - Aukcje internetowe Allegro
a jak ten wózeczek? Ja chyba zrezygnuje z cybexa . Kupie cos tanszego i zainwestuje dodatkowo w nosidło MT

no, ale jeszcze pare dni i wolne:-)

ja zaraz na jakies zakupy sie chyba wybiore
ooo tak :tak: teraz to bliżej niż dalej więc zleci :-)
Fajnie ze za oknem świeci słońce,dziś na prawdę czuję wiosnę :-D

jakby co Livastrid życzę udanych zakupów :tak:

Miłego dnia dziewczyny,Ja się zbieram,dziś szybciej bo młody od dziś będzie jeździć do przedszkola na rowerze:)
sole002.gif

Ostatnia edycja:
Cześć :)

livastrid - Ja Ci dotrzymam dziś towarzystwa:-) Trochę leniwie i nudno jest u mnie dzisiaj, ale słońce świeci przepięknie, tylko żeby jeszcze tak ciepło było.
Ja dzisiaj z ranka zrobiłam 2 prania, odkurzyłam i pozmywałam podłogi i o 10 już w pracy byłam :tak: Dzisiaj wyjątkowo dużo mam energii i chęci.

Cały czas się zastanawiam wpadłam czy nie:-p

czesc wszystkim :-) sorry, ze sie nie odzywalam ale w sobote praca, wieczorem impreza, w niedziele spalismy do 13.00 :-) pozniej kosciol, wiyta u tesciow itd :-D czasu brak ;-) dzis rano pojechalam powtorzyc prolaktyne i kurde fix okazalo sie, ze w naszym miejscowym laboratorium owszem krew na to badanie pobieraja ale wysylaja gdzie indziej i wynik ma byc do 2 tyg :szok: cholera, wczesniej wyniki byly w ten sam dzien lub na nastepny. Teraz jestem w kropce bo leki mi sie koncza, w piatek mialam isc do ginekolog ale nie mam wynikow badan wiec z czym pojde?? :no:
widze, ze zmiany na naszej starankowej liscie :tak:
livastrid, agnieszka ja kwas biore od 2 miesiecy juz :-D
martolinka przerabane z tym jeczmieniem, mnie dawniej czesto nachodzil :-(lekarz dal mi taka fajna masc i kazal smarowac po czym do buteleczki po syropie nalac goraca wode, owinac gaza i przykladac do oka, przede wszytkim na zimno nie powinno sie wychodzic z jeczmieniem.
Ahhhh dzis wolne, maz wlasnie do pracy pojechal wiec mam wiecej czasu, zeby z Wami posiedziec :-)

reklama
Czesc Dziewuszki

Nawet nie zamierzam nadrabiac ,bo juz widzialam ile stron mnie nie bylo.Ktora zafasolkowala mowic bez bicia:-D:-D.Ja mialam koszmarny tydzien ,szkoda gadac samochod sie spierdzielil 80km od domu:wściekła/y:pozniej bylo juz tylko gorzej.Najwazniejsze ,ze jest sloneczko i wiosenka idzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry