reklama

Mamusie w 2012

no jak poczta sie pospieszy:-D

bylam na zakupach i kupilam malej pare zabawek, obiad zrobilam juz dawno temu i teraz to ja sie tylko nudze:-p no i zabawiam dziecko jeszcze :tak:tak sobie mysle, ze ta cala dziecieca kupe ciuchow powinnam wyprasowac, pewnie to zaraz zrobie:blink:

reklama
Ja kupilam malemu w PEPCO dresik fajny i tamburyn od ktorego uszy juz mnie bola:-D

A no i dzis przyszla moja zboczona zabawka, maz odebral przesylke, otworzyl i prawie padl bo nie wiedzial ze takie cos sobie kupilam:-D:-D

lelek - to ładny prezent na dzień kobiet sobie zrobiłaś:) Chciałabym zobaczyć minę Twojego męża

Widzę że dzisiaj zakupowy dzień - ja też miałam na allegro zakupy zrobić , ale tylko siedzę i się denerwuje na naszego informatyka, napisałam mu dzisiaj już 3 maile prosząc o to samo , i co ... przed chwilą dostałam kolejnego że on dalej nie rozumie o co chodzi ;( Normalnie płakać mi się już chcę.
pok - Ja Ciebie kojarzę ze staraczek 2011, bo czytam w miarę możliwości , kiedyś były plany na 2011 :)
livastrid - możesz mi podrzucić, chętnie wyprasuje , bo przy prasowaniu się odstresowuje a dzisiaj jest mi to potrzebne :)

:-):-D:-D:-D

akurat dzis mam wielka ochote na prasowanie :-D:eek::-D

Lelek
, cos Ty zrobila? tamburyn, cymbalki i takie tam, powinnas o tym zapomniec dla wlasnego dobra:-p:-p:-p ja kupilam grzechotke, grajacy telefon i nakrecana zabke do wanienki :tak:moj to dopiero strzelilby karpia, gdybym sobie taki sprzet fundnela, tym bardziej, ze wie, ze tego bym nie zrobila:-D

a oto moj lezakowy uciekinier:

pok- podobizna wacka:-D

Wlasnie przed chwila dostalam tulipana i czekolade na Dzien Kobiet... a od kogo? Od miejscowego takiego troche chorego psychicznie goscia:-)
chociaz on... maz to pojechal sobie i nawet nic nie wspomnial o jutrze

livastrid- chcialam na chwile zajac malego bo skrzeczy mi w aucie

a to spryciula ta Twoja mysz:-D

reklama
Livastrid- najlepszego dla Myszki z okazji poł roczku :))))

Pok witaj :)

Lelek- to zdziwko M. chyciło :))

Anastazja- ja Ci też podrzucę moje prasowanie, oki?? A tak swoją drogą to fajnie jest mieć bb, kaamaa mi zrobi pranie, a Ty wyprasujesz!!! SUPCIO :))

Maron- nie za fajnie jak nie masz tych wyników :(( Do gina iść z niczym, to lipka.....

Ja wpadnę do Was wieczorkiem.

Jestem już po wizycie u alegrologa i byłam u fryzjera podciąć grzywę, bo i świat przysłaniała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry