Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bylam na zakupach i kupilam malej pare zabawek, obiad zrobilam juz dawno temu i teraz to ja sie tylko nudze no i zabawiam dziecko jeszcze tak sobie mysle, ze ta cala dziecieca kupe ciuchow powinnam wyprasowac, pewnie to zaraz zrobie
lelek - to ładny prezent na dzień kobiet sobie zrobiłaś Chciałabym zobaczyć minę Twojego męża
Widzę że dzisiaj zakupowy dzień - ja też miałam na allegro zakupy zrobić , ale tylko siedzę i się denerwuje na naszego informatyka, napisałam mu dzisiaj już 3 maile prosząc o to samo , i co ... przed chwilą dostałam kolejnego że on dalej nie rozumie o co chodzi ;( Normalnie płakać mi się już chcę. pok - Ja Ciebie kojarzę ze staraczek 2011, bo czytam w miarę możliwości , kiedyś były plany na 2011
livastrid - możesz mi podrzucić, chętnie wyprasuje , bo przy prasowaniu się odstresowuje a dzisiaj jest mi to potrzebne
akurat dzis mam wielka ochote na prasowanie
Lelek, cos Ty zrobila? tamburyn, cymbalki i takie tam, powinnas o tym zapomniec dla wlasnego dobra ja kupilam grzechotke, grajacy telefon i nakrecana zabke do wanienki moj to dopiero strzelilby karpia, gdybym sobie taki sprzet fundnela, tym bardziej, ze wie, ze tego bym nie zrobila
Wlasnie przed chwila dostalam tulipana i czekolade na Dzien Kobiet... a od kogo? Od miejscowego takiego troche chorego psychicznie goscia:-)
chociaz on... maz to pojechal sobie i nawet nic nie wspomnial o jutrze
livastrid- chcialam na chwile zajac malego bo skrzeczy mi w aucie