reklama

Mamusie w 2012

reklama
julianna - kiedyś nie było telefonów i też było dobrze , a teraz są i jest źle ... jak się rozładują :) A zawsze to się dzieje w najmniej odpowiednim momencie :)
livastrid - wszystkiego naj dla małej myszki z okazji pół roczku , to też się pochwalę .... mój kotek ma 3 latka dzisiaj :P

A jak powiem Wam że w ciągu swojego 25 ( 26 dopiero za 2 mies;) ) życia u dentysty byłam tylko 2 razy, raz to bylo jeszcze w szkole - takie obowiązkowe ,a drugi to w markecie promocja blend a med było i dentysta siedział i badania robił :)

wika - dawaj to prasowanie , bo inaczej będę musiała leki uspokajające brać :)

Ostatnia edycja:
Lelcia jesteem ,jestem.Auto spier...lilo sie we Wrocku a mialam nim jechac po meza bo byl na budowie i na dodatek wyladowal mu sie telefon i nie mialam jak mu dac znac.Zdarzylam na ostatniego busa do domu ,jak dojechalam to sprintem na 4 pietro po klucze do drugiego auta i zapierdylalam po meza kolejne 80km z powrotem.Jak dojechalam byla juz prawie 22.00 Moj maz kladl sie spac do przyczepki na styropianie w garazu blaszanym:szok::-D

Ale historia:szok:
Mojemu M. jakieś 1,5 roku temu zepsuł sie dopiero co kupiony samochód pod Wa-wą. Do domu miał jakieś 200 km. A dzień wcześniej wykupił ubezpieczenie z opcją holowania:-):-):-) Na całe szczęście, bo holować go 200 km:szok::szok::szok: Jakoś sobie nie wyobrażam..:no::no: Facet, ten co go przywiózł na lawecie, mówił, ze pierwszy raz mu się zdarzył taki przypadek, żeby wieźć kogoś z jednodniowym ubezpieczeniem:-)

mo fajne, takie marysie by sie zawsze przydaly:-p:laugh2::-p

jak u lekarza, wika?

A więc, ta 3 klasa to jednak już jest poważna alergia zwłaszcza, ze Igor ma dopiero rok. I mamy całkowity zakaz na wszystko co ma w sobie mleko, śmietany, serwatki, itp. NULL!!!!! Igor nutramigenu nie zaakceptował (zdziwiłabym się, jakby zaakceptował:eek::eek::eek:), możemy spróbować z kozim (ale też ostrożnie), sojowym (ostrożnie, bo soja bardzo uczula, chociaż w testach u Igora jest klasa 0) i z ryzowym (ale ciężko dostać). Mamy sie teraz modlić, zeby ta alergia na mleko nie przerodzilła się w ziewną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wika - dawaj to prasowanie , bo inaczej będę musiała leki uspokajające brać :)

No skoro nalegasz:-D:-D:-D DHL już do Ciebie jedzie:-D:-D

A tak na serio, to mialam sie brać za to prasowanie, ale przyszedł listonosz z paczką ze zdjęciami Igora- 200 sztuk!!!!!! Wiec prasowanie poszło w kąt:-D:-D

ja z zebami nie mialam dlugo problemow, zaczelo sie rok przed ciaza, na szczescie ciaza nie dobila ich;-)

masz kotka, anastazja? jest tu pare kocich mam

ech, wika, bardzo lipnie z tymi wynikami. Straszne to wszystko takie, a od kiedy wiesz, ze synus ma alergie w ogole, znaczy kiedy sie zaczelo?
i jak zdjecia:-)

Ostatnia edycja:
oj ja kociara straszna jestem , jak będę w domu to Wam wkleję aktualną fotę mojej wrednej "laski" :-D
wika - zdjęcia fajniutko , mój mąż nie lubi oglądać zdjęć , dla niego to największa kara ( no chyba że są to nasze zdjęcia albo naszego koteczka:tak:) , bo pracuje w firmie która drukuje zdjęcia, i gadżety różne robią, dlatego mam przeróżne kubki, podkładki itd:-) wszystko oczywiście ze zdjęciami;-)

juliana nie lubie kotow jak juz kiedys pisalam ale Twoj ma super kolor siersci:-)

wika, wspolczuje... to jedziemy na jednym wozku bo Milosz tez ani grama bialka mleka krowiego no i ani grama glutenu. Ostatnio tesciowa szczesliwa przywiozla ciasteczka bezglutenowe ale nie pomyslala zeby sprawdzic czy maja mleko... no i maja.. szkoda mi sie jej zrobilo(pierwszy raz) bo z sercem latala po Koninie zeby znalezc zywnosc bezglutenowa... Upiekla Miloszkowi chlebek i jej wyszedl! Teraz zajada az uszy mu sie trzesa:-D

maron, ja aparat zalozylam w wieku 19lat, nosilam rok i efekt byl powalajacy, do niedawna zakladalam na noc pozycjoner, ale teraz juz przestalam bo jest okropny ze starosci. Musialabym sie zaopatrzyc w nowy no ale u nas taki kosztuje 200 zl + 130 wizyta wiec na razie musi poczekac

ojjj ja tez kocia mama jestem :-D sliczny kicius :-)
ja z zebami nigdy problemow zdrowotnych nie mialam :-) tylko krzywe zeby :-pteraz to mam w ogole hopla na punkcie zebow hehe strasznie zwracam uwage na zeby - takie moje zboczenie :-pja w ogole aparat na gore nosze juz ponad dwa lata, a dol zalozylam zaraz po slubie :-) rzeczywiscie efekt niesamowity, ale i tak dluga droga jeszcze przede mna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry