Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lelcia jesteem ,jestem.Auto spier...lilo sie we Wrocku a mialam nim jechac po meza bo byl na budowie i na dodatek wyladowal mu sie telefon i nie mialam jak mu dac znac.Zdarzylam na ostatniego busa do domu ,jak dojechalam to sprintem na 4 pietro po klucze do drugiego auta i zapierdylalam po meza kolejne 80km z powrotem.Jak dojechalam byla juz prawie 22.00 Moj maz kladl sie spac do przyczepki na styropianie w garazu blaszanym![]()

Jakoś sobie nie wyobrażam..
Facet, ten co go przywiózł na lawecie, mówił, ze pierwszy raz mu się zdarzył taki przypadek, żeby wieźć kogoś z jednodniowym ubezpieczeniem:-)mo fajne, takie marysie by sie zawsze przydaly
jak u lekarza, wika?

), możemy spróbować z kozim (ale też ostrożnie), sojowym (ostrożnie, bo soja bardzo uczula, chociaż w testach u Igora jest klasa 0) i z ryzowym (ale ciężko dostać). Mamy sie teraz modlić, zeby ta alergia na mleko nie przerodzilła się w ziewną

wika - dawaj to prasowanie , bo inaczej będę musiała leki uspokajające brać![]()

DHL już do Ciebie jedzie

) , bo pracuje w firmie która drukuje zdjęcia, i gadżety różne robią, dlatego mam przeróżne kubki, podkładki itd:-) wszystko oczywiście ze zdjęciami;-)
sliczny kicius :-)
teraz to mam w ogole hopla na punkcie zebow hehe strasznie zwracam uwage na zeby - takie moje zboczenie
ja w ogole aparat na gore nosze juz ponad dwa lata, a dol zalozylam zaraz po slubie :-) rzeczywiscie efekt niesamowity, ale i tak dluga droga jeszcze przede mna