reklama

Mamusie w 2012

maron - trzeba bylo zrobic te prolaktyne. czy zrobilas? bo nie zrozumialam. mysle, ze gin Ci cos wymysli sprytnego. A nie ma tam nigdzie innego lab u Ciebie?

juliana - co to zanczy, ze sie spierdzielil 80 km od domu? Brzmi zagadkowo. Oby ten tydzien byl lepszy!

sciskam

reklama
teraz powtarzalam po 2 miesiacach brania bromka :-) no zrobilam, zrobilam tylko musze max 2 tygodnie czekac :wściekła/y:na wyniki.
pok Ty jestes z watku o wspomagaczach, tak?? :-)

hej zguby:-D

anastazja, co za przyplyw energii, chyba wiosenny, co?

maron
ja kwas bralam od grudnia do polowy lutego, potem przestalam, bo ja go zle toleruje:-p bez wynikow to tak lipnie do lekarza isc:no: jak zakupy po pracy?

juliana, biedulo, ale generalnie wszystko ok?

pok witaj

mowilam juz, bo nie pamietam - pass republiki polskiej odebrany:-p i dobrze, ze ten kojec kupilam, bo mala zaczela mi niebezpiecznie probowac wypelzac z lezaka

livastrid - witaj rowniez :)

maron - a musiałam robić prl w jakimś konkretnym dniu cyklu? Bo Ja też mam zrobić, ale wyczytałam że w 22 dc a Ja miałam teraz cykl 21 dni :-(

ja sobie reki odciac nie dam ale prolaktyne to ja robilam na poczatku cyklu wedlug wskazan ginaWydaje mi sie, ze na poczatku cyklu sie robi. Ale jak mowie - reki sobie odciac nie dam.

teraz powtarzalam po 2 miesiacach brania bromka :-) no zrobilam, zrobilam tylko musze max 2 tygodnie czekac :wściekła/y:na wyniki.
pok Ty jestes z watku o wspomagaczach, tak?? :-)

ja glownie pisze na staraczkach 2011 ale na staraniach po raz pierwszy, iui i wspomagaczach tez :)

anastazja, prl mozna zrobic obojetnie kiedy :-) wazne tylko zeby pamietac w ktorym dniu cyklu sie robilo i powiedziec o tym ginekolog :-) ja ostatnio robilam w 8dc, dzis w 13dc :-)
livastrid no lipnie ale w sobote konczy mi sie bromergon :-(
zakupy mialy byc w pracy,a nie po :-) niestety byl taki ruch ze nie mialam do tego glowy :-) ale sweterek na allegroszu zamowilam :-)

reklama
Witajcie popoludniowo babsztyle!

juliana! no w koncu sie odezwalas! to pech Cie przesladowal no ale mam nadzieje ze teraz juz wszystko ok

livastrid
, jak zakupy?
Super ze mala ma juz paszport

maron to lipnie ze musisz tak dlugo czekac na wyniki!

Ja wlasnie odwiozlam meza do pracy a teraz probuje ujarzmic wlasne dziecko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry