reklama

Mamusie w 2012

reklama
Mam naturalnie cofniętą tylną żuchwę i lekko wysuniętą do przodu górną.

To u Nas rodzinne chyba, mój brat cioteczny też ma i z tego co widać Julka też niestety ją po mnie odziedziczyła :-(

Witam się z ranka, przepraszam że wczoraj się nie odezwałam, po kolacji zajęliśmy się stroną i tak zleciało aż do 23 ,szybka kąpiel i ...... :tak:
Dzisiaj w każdym bądź razie jest spokojna i zadowolona:-)
Zaraz spróbuję wyczaić jak się zdjęcia dodaje tutaj i Wam wstawię moją śliczność :-p
Widzę że temat wpadek kwitnie , Ja czekam :) Wczoraj mi bolał brzuch aż do krocza właśnie tak jak przed @, mówię mojemu że przyjdzie pewnie niedługo a ten mi wyskoczył że może jednak nie:-D
P1060071.jpg Udało się :) Jestem z siebie zadowolona:tak:
julianna - chyba skasowałam wieczorkiem fotke z postu? nie zdążyłam zobaczyć:(

Ostatnia edycja:
Ja też życzę Wam wszystkiego Naj Naj i duuuużo fasolinek :-D

Anastazja śliczny kotek! To pers?

Przed chwilą przyszedł wózek, jacie ale jest super, jest duży jak normalna spacerówka, a po złożeniu zajmuje tyle miejsca co nic. Ale jestem zadowolona :-)

czesc laski,
rowniez wszystkiego dobrego:tak:

kaamaa, fajnie, ze spelnil Twoje oczekiwania:tak:

mi sie dzien szykuje taki sobie, jakas jestem zwazona:-p:-p:-p

porzadek mam zrobiony tyle o ile, obiad sie robi, mala mi tutaj fiksuje:-p:-p
no i wczoraj dowiedzialam sie, ze bede udzielac korepetycji:-p
jakos leci

Ja juz w pracy siedzę :-):-)
Wszystkiego NAJLEPSZEGO kobietki!!!!!!!

Mogę się pochwalić??????

Dzisiaj waga pokazała mi 66,1:tak: ..... a jeszcze 3 dni temu było 67,3 :zawstydzona/y:

kama - to trafiłaś na świetnego sprzedawcę, wczoraj kupiony dzisiaj już u Ciebie.

anastazja- gratulacje!

kaamaa super ze wozeczek jest ok i spelnia Twoje wymogi:)

livastrid ja tez cos dzis nie w sosie... niby powinnam sie cieszyc, bo tato pojechal do Iławy(agnieszka;-)) i mam luz w gotowaniu:-D ale jakos taki zrypany humor.. nic mi sie nie chce mimo ze za oknem slonce pieknie swieci.
Miloszek spi...

ja mam zrypany bo mi sie ciotka zbliza i wszystko mnie wkurza:-p

anastazja, spoko, zjesz 2 ciastka i skoczy znow:-D, zartuje. Ja mam wahania kilogramowe w ciagu dnia, zalezy czy zrobie w wc to co trzeba, ile wypije i zjem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry