reklama

Mamusie w 2012

reklama
ale przynajmniej pamietal ze trzeba sie wytlumaczyc:-D

moj jak sie uda to jutro na caly dzien zjedzie do domu bo gdzies na Slasku jest a pozniej leci do Hamburga wiec przez dom:-)

Hej hej! Już mam podłączenie do neta! Uff...:-) Witam się z wami cieplutko. Ja już od tygodnia na swoim nowym mieszkanku, wszystko z grubsza ogarnięte, posprzątane, rozpakowane. Teraz będę systematycznie dokupywać różne rzeczy, podstawowe mamy. Bardzo się cieszę, jestem zadowolona, że w końcu jesteśmy z m sami i nikt nas już nie kontroluje. Cenimy sobie zwłaszcza swobodę seksualną.:tak::-D:-p Co tam u was? Jest już któraś w ciąży? Ktoś testuje? Idę nadrobić, potem się odezwę.

Hej Isana :) Fajnie, że już jesteś.:tak::tak: Jak tam Wasze dunga dunga na swoim??? :-D:-D

Lelek- od seksu?? A co to jest seks???:rofl2::rofl2::rofl2:

przed chwilą mnie @@@ nawiedziła. Coś w tym miesiącu punktualna jest bardzo:szok: ciekawe czego chce??:szok::szok:

Wszystkiego naj kobitki z okazji naszego swieta :-) ja po pracy uczcilam to z przyjaciolka na solarium i przy kawce w kawiarence :-) heh dopiero teraz dotarlam do domu :-)
kama to Ty tez aparatka jestes :-D
a co do kota Czeslawa to moj Czeslaw zdechl 2 lata temu i ciagle o nim zapomniec nie moge :-(
Ja czekam na meza i planujemy w lozeczku wypic winko i obejrzec jakis film ;-) od kolegi z pracy dostalam kwiatka

Korzystając z chwili wolności (dosłownie chwili, bo moje chłopaki śpią, a ja własnie do spania się wybieram ;-)) chciałam Was wszystkie pozdrowić, no a przy okazji powitać nowe staraczki :-D Jeszcze nie doczytałam wszystkiego, więc personalnie Wam wszystkim nie poodpisuję [i tak nie miałabym okazji, bo naprodukowałyście sporo od mojej ostatniej dłuższej wizyty w tym zakątku rozpusty ;-)], ale pozdrawiam wszystkie bez wyjątku ;-)
Te nasze staranka zbliżają się wielgachnymi krokami! Olaboga!

Hej
czyżbym dziś Ja pierwsza mówiła wszystkim DZIEŃ DOBRY !! :)
Mam chwile wolną,młody wcina śniadanie a Ja spijam ciepłą kawusię :tak:

ogólnie u mnie wszystko ok,w tygodniu praca wiadomo i oczywiście łykanie kwasu foliowego ciąg dalszy :)
Pozdrawiam was mocno *

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry