reklama

Mamusie w 2012

maron hej:)
miłej pracy i dnia :-)

postanowiłam założyć kolejny urlopowy suwaczek,ponieważ data kolejnego uropu została już ustalona więc teraz cierpliwie czekamy...:happy2:

a co tu za cisza nastała?

Ostatnia edycja:
reklama
czesc sloneczka,

o widze, ze Isana powrocila, a phoenix sie urlopuje jeszcze:-D

ja po spacerku :eek::-D

Agnieszka, wiosna, wiosna idzie, stad ta cisza:-D laski probuja robic dzieci na lonie natury :-D:-D:-D
a no do plu jedziesz:tak: e ja pewnie jak tam bede jechac to z musu, wiem, ze do 2013 roku min raz tam zajade:-p

maron, facetow tu nam zapodajesz:-p

Hej!

Ja po zakupach, o ile czatowanie i kezdzenie na darmo za pieluszkami z biedronki mozna nazwac zakupami- dlaczego akurat tego rozmiaru nie ma juz 3 dzien??? no ale kupilam sobie cichobiegi bo wszystko na szpilach mam i tu jak zwykle tez byl problem bo gira za duza:wściekła/y:nakupilam sobie roznorodnych serow i teraz bede sie obzerac, a co...;-)

Miloszek udaje ze zasypia;-)

Ale jak mu sie uda pasc to pozniej pojdziemy znow na dwor

Zaczelam miec malutkie plamki na wkladce wiec pewnie @ sie tak skrada:-D

Ostatnia edycja:
o, widzisz? a ja chcialam wykorzystac brata zeby zrobil papu, ale przed chwila oznajmil mi ze po szkole jedzie z kuzynem na wielkie zakupy! no i teraz musze wziac swoj tylek w troki:-D

reklama
hej, ja dopiero teraz usiadłam:wściekła/y::wściekła/y: cały dzień coś:wściekła/y::wściekła/y: nie mam weny na pisanie:wściekła/y: dobrze, że się ostatnio opierniczacie w pisaniu to mam mało zaległości:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry