reklama

Mamusie w 2012

Livastrid rozumiem Cię :tak:

Ja ogólne za Polską nie tęsknię,nie kręci mnie ten "biedny" kraj ale mam potrzebę odwiedzenia rodziny a najbardziej radziców i braci bo nie ukrywam tęskno mi...:zawstydzona/y:
Rodzice niestety skypa jeszcze nie maja,dopiero teraz dostana od nas w prezencie laptopa i mama zakładać będzie net a z bracmi kontakt internetowy jest ale czuję potrzebę zobaczenia ich n a żywo lecz co za dużo to nie zdrowo więc długo w Pl nie będziemy.

reklama
mnie jest niedobrze jak wszedobylskie chamstwo widze, jak tam bylam, to jakos to trawilam, teraz juz nie moge, moze mam zbyt spokojnie.
Mnie nawet facet, co bilet lotniczy wydaje wkurza a o bramce celniczej juz nie wspomne, a tu te same procedury mnie tylko bawia i mam dobry humor:-D dopoki nie wyladuje na miejscu. Ja jak juz widze gdansk z wysoka to chce zawracac :-p

witam i Ja w ten paskudny poranek, inaczej go nie nazwe, bo śnieg walił tak że całe włosy miałam mokrę po 30 sek. nie za dużo piszecie i ogólnie się obijacie widzę:-)
Ja dopiero wpadłam do pracy:tak:
Lila - cześć , pogodziłaś się na amen mam nadzieję ze swoją druga połówką i 2012 będzie Wasz:) ( tak dla wyjaśnienia to się znamy z innego wątku:tak:)
Ktoś ucieka z polski a ktoś tu przyjeżdża , np. JA - póki jest praca i kochający mąż jest git , ale chciałabym mieć domek gdzieś w ciepłym kraju:-)

Ja kocham Polskę i jestem dumna że jestem polką :-)

Ale wszystko ma swoje granice jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie stąd spitalać.

U Nas w sklepiku cukier już 5,60zł kosztuje :szok: a ma dojść nawet do 7 zł, już nie wspomnę o chlebie- paranoja :no:

czesc kaamaa i anastazja:-D

U Nas w sklepiku cukier już 5,60zł kosztuje :szok: a ma dojść nawet do 7 zł, już nie wspomnę o chlebie- paranoja :no:
zartujesz chyba,:szok: to tyle co u mnie:szok:

ja nie mam pochodzenia polskiego ani polskiej krwi;-) wiec generalnie mi to wisi akurat, na dzien dzisiejszy czuje sie pokrzywdzona, ze rodzina mnie uraczyla takim a nie innym obywatelstwem:-p a wyjechalam bo chcialam, co prawda, to miala byc szwecja, no ale...

Lelek, pewnie juz to przerabialas, ale wczoraj w sklepie widzialam Sinlac Nestle, czy Milosz tego tez nie przyswaja?

Livastrid chciałabym żartować :dry: gadają że chleb ma kosztować 5 zł, nie wiem co to będzie, a jak jeszcze euros dineros wprowadzą to już konkret klapa będzie...

Sinlac jest dobry nie ma ani gluenu ani mleka, ale cholernie drogi ok 25 zł za kartonik :szok:

Julce smakował :-)

reklama
żartujesz chyba z tym cukrem ?????? To Ja męża też na słodzik przerzucę , bo taniej wychodzi:-) A Ja już od miesiąca cukru nie używam. U nas w markecie z kolei wisi karta że na osobę tylko 20 kg cukru można kupić:tak:
Ja nie mam obywatelstwa polskiego i się cieszę z tego powodu, bo jak tak dalej pójdzie to tu wojna wybuchnie , to będę miała gdzie uciekać :-) Ale wiecie, dobrze jest tam gdzie nas nie ma. Ja jak tu przyjechałam to strasznie "zauroczona " byłam tym krajem , ale jak już tu mieszkam ponad 8 lat to widzę też te ciemne strony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry