reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hejka

Niemialam dzisiaj kompa w pracy ,ale OBIECUJE sie poprawic i juz bede pisac bez opierdzielania.Jezeli chodzi o cukier to Masakra:wściekła/y:,mimo ze nie uzywam wiele bo tylko lyzeczke do kawusi to i tak kijowo.Kocham miod i od poczatku jesieni wpierniczylam juz 5 litrowych sloikow:zawstydzona/y::-D

hej :) Witam się chora:wściekła/y::wściekła/y: Dopadło mnie przeziębienie:wściekła/y: Leżę w łóżku i się pocę:tak::tak: Chyba jutro jakieś chorobowe trzeba będzie wziąć bo nie wiem czy dam radę :no::no:

Kobitki, Wy tu fochów nie strzelajcie:no::no: Ja do południa nie piszę, bo jestem w pracy, a po południu to różnie bywa, jak Igor pozwoli, a ostatnio nie pozwala:no:, chyba mu trójki idą:tak::tak::tak: bo wytrzymac z nim ostatnio to graniczy z cudem:szok::szok:

Kurcczaki, z tym cukrem to niezłe przegięcie jest widzę wszędzie. Ja próbowałam w piątek kupić parę kg cukru i nigdzie nie dostałam:szok::szok::szok:Było troche w kalafiorze, ale wykupili:wściekła/y:

Agagsm witaj :) Widzę, że dołącza do nas kolejna młoda mamusia. Fajnie:tak::tak::tak:

Pisałyście o Sinlacu, ja właśnie zastanawiam się czy się w niego nie zapoatrzyć. Bo kuknęłam na stronę Neastle i mają tam fajne przepisy właśnie z sinlackiem:tak: na placuszki, racuszki, naleśniczki:tak::tak:

Jezeli chodzi o milosc do kraju to mi to LOTTO.:-DJestem tu bo mam rodzicow i tylko oni mnie tu trzymaja,jakos ciezko byloby ich zostawic bo wiadomo ze z kazdym rokiem starsi i ja nie potrafie,poza tym jak u Lelka trzyma mnie budowa,reszte mam gdzies.

Juliana witaj! i zapraszam po pierwszym wydojeniu pszczolek po swojski miodek:-D

a zapomnialabym- livastrid- azes sobie avatar walnela;-)

wika! zdrowka! no co Ty teraz chorowac bedziesz??
fakt przepisy sa fajne z Sinlac....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry