reklama

Mamusie w 2012

przestan, masakra kompletna, jak sobie tak porownam,

u mnie ten Sinlac byl za 48 koron to tak kolo 24 zeta w zasadzie

ograniczenie na cukier:szok: to mi cos przypomina:-D, nie to nie jest smieszne:no: moge wyslac:-p

zawsze sa ciemne i jasne strony, wazne by sie dobrze czuc

heja martolinka!

Ostatnia edycja:
reklama
Może rząd chce społeczeństwo odchudzić ;-) I ze zbędnych kg i żeby nie musieli w portfelach za dużo forsy nosić:tak:
A Ja dzisiaj kolejne 300 gr mniej zobaczyłam na wadze , dobra jest ta waga:-p

Teraz praktycznie wszędzie gdzie jest taniej są ograniczenia na cukier :dry: żeby ludzie nie wykupowali hurtowo.....

Martolinka ja mam ten wózek, jest super! uwielbiam go :-D
Gratuluję dobrego zakupu!

Anastazja a skąd do Nas przyjechałaś?

chce by wszyscy zdrowi byli i by nikt sie leczyc nie musial:-D

dobre dobre , tylko i tak żeby sie leczyć to trzeba mieć zdrowie:-p
Ja własnie jestem na etapie decydowania się na prywatne ubezpieczenie, bo tak to terminy są tak odległe że można umrzeć, ale nie narzekam bo jak ostatnio gadałam z mamą to mówiła że ona to musi płacić za zabieg ( ma kamienie ) także dziewczyny nie narzekajmy:tak:
ojjjj Ja przyjechałam z czarnej d... , tam to już gołębie zawracają :)
Taka nie do końca prawdziwa Syberia , bo w lecie mamy +40 , no ale za to w zimie - 40 ,a tej zimy podobno nawet więcej było

wiesz anastazja moja mama z ogromnymi bolami i zoltaczka mechaniczna uslyszala, ze jak bedzie jeszcze bardziej bolec to jej wytna ten woreczek:-p i pobiegla prywatnie jak ja przestraszylam, ze moze sobie trzustke rozwalic czekajac na panstwowa operacje:-p

dzieki livastrid- stosowalismy juz Sinlac ale Milosz po nim dalej sra niz patrzy:-D

umieram....:-(:szok: nie to zeby brzuch mnie bolal przy @ ale mysz :rozpacz: dlaczego musialam trafic na konowala przy porodzie?:no2::no2:

czy jestem zwiazana z krajem? nie sadze... i gdyby nie rozpoczeta budowa- dawno by tu nas nie bylo

u nas poki co najtanszy cukier w biedronie- 3.99

A myslalyscie zeby przerzucic sie na miod? jest zdrowszy, fakt drozszy ale nie musicie slodzic od razu 5 lyzeczek:blink:

e, to szkoda, ze tak kupcie robi, Lelek
mnie raz na jakis czas glebokie ciecie i pekniecie boli, wiec Cie rozumiem:tak:

w sumie jak naturalny miod to czemu nie, ja kiedys dzem wrzucalam:-D ale to bylo tak z 20 lat temu:-p potem przestalam slodzic i do dzisiaj chyba tylko do pieczenia ciast cukru uzywam i tam do salaty ze smietana

reklama
oczywiscie ze naturalny! prosto z dziadka pasieki:-D
babcia wszystko robi z miodem, kompoty itd a mi nie smakuje, jednak musi byc cukier, no ale tez duzo uzywam i tego i tego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry