reklama

Mamusie w 2012

co jak mnie nie ma to gadacie w najlepsze
:-p:-p:-p:-p
/foch/ i to do (∞)
loops

holandia :rolleyes: tam to ja sie dopiero dobrze bawilam:-D:-D:-D
na kursie florystycznym:-D:-D:-D

mialam cos napisac, ale przez rosnaca osemke juz zapomnialam co:-p:-p:-p:-p

avatar zastepczy z moja ulubiona postacia komiksowa, Lelek http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&i=412101&t=412101

a o tym bolacym narzadzie wewnetrznym pisalam juz wiele razy, wy bylyscie szyte a ja rozp*** w 4 dupy, ale wszystko dziala dobrze, bo o to sie najbardziej martwilam:-p:-p:-p:-pa ponoc cwiczenia i wszystko co mozna wymyslec przed porodem pomaga - g*** prawda

Ostatnia edycja:
reklama
Hejjj :)
a ja nie wiem co się stało:no::no: Cały dzień śpię.:-(:-( Mam grypę, byłam u doktorosa i mam L4 na cały tydzzień.

Ledwo co żyję:angry: Każda kostka mnie boli, głowa mi napitala, mam dreszcze, zimno mi. ehhhh:-(:-(

to sie grzej wika, czosnek mleko miod... mowilam dzieciaki chcialy sie pozbyc nauczycielki
mnie do wczorajszej osemki doszla druga i w calym lbie tez trabi:no: i jeszcze ten brzuch:no:

reklama
no jasne, tylko nie jest to naglasniane.

wika zdrowka :-) mnie chyba tez cos zbiera, wczoraj tak mnie przewialo na przystanku, ze masakra :-(
bylam dzis u mojej ginekolo po receptyg :-) dostalam od niej za darmo 4 opakowania bromka :-) powiedziala, ze ma od jakiejs pacjentki, ktora nietolerowala tego leku, wiec niech komus innemu sluzy :-) pytalam o ta moja przebrzydla ostatnia @ i 51 dc, twierdzi, ze to zbyt mala dawka bromergonu jest temu winna i mam zwiekszyc. Jakby znow sie sytuacja jednak powtorzyla,przepisala mi luteine i kazala brac gdy minie 35 dc i okresu nie bedzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry