reklama

Mamusie w 2012

grzeję się, grzeję. :tak::tak: W szkole nie ma jakiejś 1/4 dzieciaków. Jelitówka panuje:no:
Dobrze, że mam mamę pod nosem, to sie Igorem zajmie.:tak::tak:

Mówisz, Livastrid, że ząb mądrości Ci wyszedł??? Nareszcie:-D:-D

Maron to Ci się trafiło z tym lekiem :)

Ostatnia edycja:
reklama
one mi tak rosna od kiedy studia skonczylam, wika, jeszcze dwa mi sie przez dziaslo nie przebily:wściekła/y:

nie, szkola to skupisko zarazy:-D

maron, a fajnie, ze dostalas tabletki za friko:tak:

no patrzcie, kolejny zebol na forum:-D:-D
a swoja droga wspolczuje livastrid

wika, widzisz? wczoraj meza nie grzalas to dzis Cie cholera złapala, kuruj sie kuruj!

maron ale Ci sie fuksly te tabletki:-)

ej normalnie odpalilam laptopa i cos smierdzi spalenizna:szok:

wogolee to u mnie dzis morze czerwone:wściekła/y:
a mezulo przyjedzie po poludniu albo jutro rano- zalezy kiedy go zaladuja.

Milosz dzis wstal o 5!!!:szok: i dopiero padl o 13tej.... wykonczy mnie

A jesli chodzi o te katastrofy i tragedie to ja tez tak jak livastrid- staram sie nie brac tego sobie na glowe, ba jak kiedys tak robilam to az serce mnie bolalo, teraz tyle na swiecie sie dzieje ze nie sposob tego ogarnac, przezyc, zrozumiec. Polske tez rozne kataklizmy spotykaja, wiadomo ze nie takich wymiarow jak tsunami ale np powodzie.... przykro, smutno

no patrzcie, kolejny zebol na forum:-D:-D
a swoja droga wspolczuje livastrid

moze sobie powinnam sprawic takie cos co kaamaa ma w sygnaturze z tymi zebami
:-D:-D:-D
sorry, ale ja naprawde juz nie wiem co do pyska wsadzic by nie bolalo:-p:-p:-p:laugh2:

ja tez mam morze czerwone albo niagare czerwona albo las czerwony juz sama nie wiem jak to nazwac

ej normalnie odpalilam laptopa i cos smierdzi spalenizna:szok:
moze grilujesz parowke na laptopie, albo futro sie smazy od spodu :laugh2::laugh2::laugh2:

moze sobie powinnam sprawic takie cos co kaamaa ma w sygnaturze z tymi zebami
:-D:-D:-D
sorry, ale ja naprawde juz nie wiem co do pyska wsadzic by nie bolalo:-p:-p:-p:laugh2:

ja tez mam morze czerwone albo niagare czerwona albo las czerwony juz sama nie wiem jak to nazwac

moze grilujesz parowke na laptopie, albo futro sie smazy od spodu :laugh2::laugh2::laugh2:

taaak, tym razem nie geiluje a laptok stoi na stole:) moze znow cos sie psuje
musze go sprzedac i kupic cos innego...

livastrid na taki bol to raczej nie ma zbyt ulgi, wiadomo jakies prochy ale to jak zab rosnie i rozsadza dziaslo to w d.. mozna sobie wsadzic tabletki. Mi najbardziej pomagaly SOLPADAINE musujace czy jakos tak to sie pisze

moze brudny jest w srodku albo pajak zamieszkal i sie zweglil?
w sumie powinnas zrobic backup:tak:

u mnie w aptece nic na zeby niestety nie kupie:no: mnie az oczy bola dzisiaj, zaraz sobie zapodam jakiegos pigulaka, musze przezyc i juz:baffled:

nic mi sie nie chce oprocz jednego, to chyba nie jest jeszcze tak zle:-D

reklama
gdyby nie pewna ogolna predyspozycja to ja mam zawsze szczegolnie duza chec na dzien przed, az mozna by bylo sie pokusic o stwierdzenie, ze owu mam:laugh2:

nareszcie zasnela, moge w ciszy chwile posiedziec:laugh2:

tyle mialam dzisiaj zrobic, ale mam to wszystko w duszy:laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry