reklama

Mamusie w 2012

reklama
okres to czas wykonania jednego pelnego drgania w ruchu drgajacym, czyli czas pomiedzy wystapieniami tej samej fazy ruchu drgajacego

:-D:-p:-D:-p:-D

lubie fizyke

a w szczegolnosci tarcie

:-p:-p:-p

Lelek mój też wstał dzisiaj o 5.:szok: I padł dopiero o 13.30. Mama miała z nim utrapienie,:no: bo ja rano byłam u lekarza a po powrocie poszłam spać. Teraz przyjechała teściówka do Igora i ja znowu mam wolne:-D:-D Choroba też ma swoje dobre strony:-D:-D

Mnie też zalewa, na szczęście już końcówka potopu i moze w końcu jakieś dunga dunga będzie, bo ostatnio jakiś post był u nas:wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewczyny!
Chyba powinnam do Was dołaczyć :-)
Jestem mamą prawie dwu i pół rocznego łobuza. Co do drugiego dzidziusia to chciałabym urodzić na wiosnę, więc staranka planuję na maj-czerwiec. W zeszłym roku byłam w ciąży, miałam termin na początek tego maja, ale niestety nie udało się. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej, no i obędzie się bez problemów. W każdymrazie trzymam za nas wszystkie kciuki :tak:

witaj trina79 w naszym wesolym gronie 2012 mam:-D
widze, ze staranka planujesz tak jak ja:tak:
trzymam kciuki za udana fasole/groszka

wika, to chyba przydalby sie jakis oklad na chorobe:-D

reklama
Livastrid, mówisz okład?? Brzmi kusząco!! Chyba dzisiaj sobie strzelę taki okład :) A Ty się nie męcz jak CIę swędzi tylko dopadnij M. i sobie ulżyj :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry