reklama

Mamusie w 2012

no właśnie, wstawać spiochy!!!!:-D:-D Ja powinnam leżeć, no ale przy Igorze to niemożliwe!!! Narazie brzdąc poszedł spać, bo znowu mi pobudkę zrobił o 5.30:szok: i ja chyba też się położe :tak:

reklama
Hej hej

Wpadłam życzyć miłej soboty :-)
Nie długo jedziemy na zakupy a potem na obiado-kolacje wychodzimy ze znajomymi do chińskiej restauracji :tak:
Ogólnie ok,ból jajników minął i czuje się ok,witaminki biorę,jest ok.

A co u was?
Jakie plany na dziś?

Jestescie wredne!
Co nic nie piszecie? nie ma co czytac:-(

widze ze wczoraj byla mowa o jajkach;-) ja osobiscie moge zjesc dwa na tydzien i w zupelnosci mi wystarcza, tzn jak wiecej to zamula jakos:wściekła/y:

Bylismy caly dzien poza domem, po drodze kupilismy mezowi dziwny samochod za 200zl zeby mial na dojazdy do pracy bo ja mam dosc jezdzenia po nocach:tak:
kupilam malemu takie butki jak chcialam ale tylko w Deichmanie byly i to cena zwalista no ale przynajmniej sa lekkie, latwo sie odpinaja, na wysokie podbicie itd, kilka czapeczek na wiosne i kapelusz na lato:) a sobie tylko koszulke;-)

Po powrocie od razu polecialam pod prysznic pozniej malego wykapalam a on teraz sie okupkal:wściekła/y: ide go przebrac i uspic, a pozniej meza ujarzmic:-D

Milego wieczoru kochane!

lelek to napięty dzień miałas :) A końcówka pewnie przyjemna będzie? Ujarzmianie męża? Hmm? Mówisz, że trochę nieokiełznany jest??

Ja cały dzień na nogach. Powinnam leżeć, no ale mój królewicz miał inną wizję dnia dzisiejszego. Więc sie tak bujam cały dzień z temperatura 39 i napitalającą głową. Teraz w końcu chwila oddechu, Igor śpi, M. ogląda jakiś film, a ja idę spać :)

Lelek 200 zł za samochód :szok: to ten na baterie tak? :-D

Ja też kupiłam Julce buty w deichmanie, stówkę lżejsza ze sklepu wyszłam, ale jestem z nich zadowolona.

My dzisiaj też cały dzień w rozjazdach.

Z rana wyruszyłyśmy na zakupy, kupiłam Julce w auchan prześliczne bluzeczki z hello kity.

W lumpku legginsy i 3 bluzeczki z krótkim rękawkiem.

A sobie kupiłam pingle przeciwsłoneczne, do moich wcześniejszych dzidzioł się dobrał i nic z nich nie zostało :-D

Jutro jeśli będzie ładna pogoda z jedziemy na salę zabaw, niech się dzieciak wybawi.

Aaaa no i zapomniałabym dzisiaj zostałam ciocią Igorka ;-)

hej

my po wypadzie,jestem padnięta i mega najedzona,było fajnie :tak:

wika miłego spania,odpoczywaj:)

kama fajnie że zakupy udane:)Julia na pewno będzie zachwycona z wypadu na plac zabaw.

lelek coś Ty za auto kupiła że 2 stówki tylko kosztowało ;-):-D

Hej dziewczynki.Co ostatnio nie mam neta w pracy i nie moge popisac z wami :wściekła/y:a chce mowie serio i to bardzo:-DDzisiaj jade zaraz na budowe z M ,bede zapierniczac w ogrodzie,troszke na lonie przyrody i rozpoczynam sezon grilowy:-DMilego dnia wszystkim staraczkom

PS.U mnie dzisiaj zapowiadaja 16 C. HURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry