reklama

Mamusie w 2012

Hej Panie!

Alez piekny dzien!:-D w koncu wiooooosna!!!

Jaki samochod? zdezelowana Marbella czy jakos tak:-D tzn jezdzi w porzadku- gorzej z wygladem bo poprzedni wlasciciel mial wybujala wyobraznie i chlapnal ja jak mu sie patrzylo- z jednej strony kwiatki, z drugiej kwadraty a na masce esy floresy:) mezowi wystarczy:)

Milego dnia!!

A i dunga dunga u mnie nie bylo bo maz wypil szklanke limoncelli i smierdzialo mu z buzi a ja od razu mam odrzuty:-D

reklama
witajcie staraczki:-D
coś mały tu ruch ostatnio:-p
Wikuś łącze się z Tobą kochana w bólu gorączkowym;-)od piątku leżę z grypą i ropnymi migdałami:no:
dziś mam spokój bo rano mama Przema zabrała żebym poleżeć mogła, za oknem od trzech dni tak pięknie i słonecznie a ja kwitnę pod kołdrą buuuu

I ja sie witam!
I od razu wyskakuje z buzia na Was!

Co tu taka cisza???

Anna ale masz fajnie... tzn tylko pod tym wzgledem ze ktos Ci na chwile dziecko zabiera zebys mogla odpoczac... ale kuruj sie, kuruj!

Milosz znow od rana ma histerie i zaczynam jarzyc ze tak ma w kazdy poniedzialek czyli po wyjezdzie meza...

Dzis u nas cieplo ale nieco pochmurno, maly spacerek juz zaliczylismy, teraz lulamy do snu;-)

Miłego dnia!

Hej :)

Aniu, ja już nie mam siły:no::no: wszystko mnie boli... do tego masakryczny katar i ból gardła. Mam dość.:-(:-(:-(

Lelek nie krzycz!!!!:-D:-D:-D Głowa mnie boli, a Ty wrzeszczysz:-D:-D Litości ;-);-)

Cześć,

ale ten weekend był przepiękny, chodzi mi o pogodę oczywiście :)
Chyba wszystkie odczuły już wiosnę i się ukryły gdzieś na ławeczkach?;)

A co to za chorowanie ?????!!!!!!!!

Do zdrowia proszę wracać!!!!:-D

sciskam chore i zdrowe na poczatek

ale Wy leniwe, ja myslalam, ze po weekendzie to ze 20 stron bede czytac musiala:-p

widze, ze te dziewczyny, co mogly szlajaly sie po sklepach, do sobotniego popoludnia tez to robilam. Potem wycieczka nad zamarznieta zatoke. Ale to jeszcze nie pogoda na spacery u mnie:no: zbyt mocny ten wiatr od morza:-p widocznie trzeba isc w las:laugh2:
niedziele to mialam edukacyjna, bo pierwsza partia udzielania korepetycji za mna. Po raz pierwszy odczulam historie wychowania na wlasnej skorze:-p:-p:-p musze nastepnym razem byc mniej lagodna:laugh2: potem to mielismy odwiedziny a reszte dnia wraz z moim m gralismy na battlenet w diablo:-D i opiekowalismy sie naszym przeszkodnikiem

a dzis?jeszcze nie wiem co zrobie

Witajcie ,
zaliczyłam juz 3 godzinny spacer z młodym , ktory wlasnie padł :) pieke kurczaka na obiad i juz jestem głodna :P
U nas szaroburo ,a le ciepło :)
Kupiłąm młodemu kalosze ze swinka peppa za jedyne 12.99- nowy numer DZIECKO :) nawet nasz rozmiar-24 - był

Zdrówka dla chorujacych !!!!!
livastrid z czego udzielasz korków?

reklama
wika kochana dobra, na Ciebie krzycze podwojnie:-D bo lezysz to moglabys cos napisac:-) zartuje.

Moje dziecie wlasnie stoi w lozeczku, placze i krzyczy Tata!:-(

livastrid, super ze udzielasz korkow, umiejetnosci nie ida do lamusa, kilka groszy wpadnie, oderwiesz mysli od dziecka i obowiazkow... Ale co z dyscyplina? Czyzby uczen byl leniwy a Ty poblazliwa?

martolinka ja sie zastanawialam nad kaloszami dla Milosza ale stwierdzilam ze 3 pary butow mu na razie wystarcza:-D

o LUDZIE! Chodzcie do mnie na obiad bo chyba 3 dni bedziemy jesc piersi z kurczaka w dwoch wariantach:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry