reklama

Mamusie w 2012

tak, Lelcia, zaczyna sie, teraz to maly skumal, ze tata co jakis czas wyjezdza:blink:

a dyscyplina? no coz...wiesz, po moich wykreconych studiach, podchodze do ludzi normalnych normalnie, a do normalnych inaczej - inaczej. Zalozylam, ze trzech czterdziestolatkow zalicza sie do normalnych, no ale sie przeliczylam. Koniec z litoscia, nie ma litosci, badzcie brutalni:laugh2: Juz ja mam na nich metode:-p
ja wiem czy tam sie od dziecka oderwe w ten sposob:rolleyes2::sorry2: i tak ja slysze:laugh2: zreszta juz do konca zycia bede myslec co ten moj potwor robi:laugh2:

ja mam dzis fisze na obiad, cycki tez by mogly byc, ale wieksze cisnienie mam na fisze

a w sumie kalosze to mi by sie przydaly, bo przy tych roztopach to mam bagno przed chalupa. Zanim dojde do cywilizacji to wygladam jak swinka porki

u mnie w tv nie ma bajki o peppie, no ale tu sa conajmniej dziwne zapatrywania na bajki

Ostatnia edycja:
reklama
RATUNKU!!!!!! Kobitki, moja cierpliwość do własnego dziecka równa się dzisiaj ZEROOOOOOO:-(:-(:-( Nie mam już do niego siły.. ja rozumiem, że mu idą ząbki, że go to boli, no ale bez przesady....... to jest chyba najgorszy dzień od jego narodzin:szok::szok: Mama wzięła go teraz na dwór więc mam spokoju trochę:tak:, a po 16.00 Mariusz zabiera go do rodziców, niech i tam poznają co to znaczy mały diabełek w domu:-D:-D

W takich dniach jak dzisiaj bardzo się zastanawiam nad drugim dzieckiem?????

Lelek- straszne to jest, jak małe dziecko tęskni za Tatą.:-( Mój M. też dużo pracuje i często jest tak, ze wychodzi jak Igor jeszcze śpi a przychodzi jak Igor już śpi:-(:-(
Martolinka- też muszę zapodać Igorowi jakieś kalosze, bo u mnie na wsi to kałuża na kałuży jest, jak pada deszcz. I my tez wogóle nie oglądamy telewizji, ja nie słyszaju nic o tej śwince:no::no:

Livastrid nie ma litości, twarda bądź, bo Ci na głowę wejdą!!:-p:-p

wika, chora jestes wiec jak tu byc cierpliwym, skoro samemu czlowiek sie nie czuje:tak: a i sie czlowiek zastanawia i pewno mysli, ze nie chce kolejnego, ale to tylko na chwile, bo jak zobaczy u kogos takie malenstwo to serce zaraz mieknie:rolleyes:

tak mi sie nasunelo, ze mala jak widzi tate po poludniu to nie chce sie od niego odkleic, a isc spac bez zobaczenia taty to w ogole nie ma o tym mowy

wika kochana rozumiem co czujesz, bo ja ostatnio tez trace cierpliwosc do malego:wściekła/y:

Ech, z tym drugim bobaskiem, to czasami egoizm wylazi ze mnie,bo np w sobote jak lazilismy po tym centrum handlowym, tak sobie myslalam ze teraz jest fajnie, jedno dziecko, jeden wyjec, jeden glodomor itd, ze mi tak wygodnie, no a za chwile chce miec kolejne i tak w kolko...

Lelek mam dokładnie to samo.:tak: Teraz np. czuję, że nie chcę drugiego bobasa, że nie dam rady, że psychicznie wysiądę, ale mogę sie założy, ze jutro już będę chciała.:-) I bądź tu madrym??:eek::eek: Wydaje mi się, że my (tzn. mamy z malutkimi dzieciakami) zawsze będziemy miały takie wątpliwości, bo przeciez te nasze Szkrabiki wymagają uwagi 100% przez 24H.:szok: No a teraz podziel ten czas na dwa małe Szkrabiki??? :szok:Jak dla mnie w tym momencie awykonalne:-(:-(:-(:-(

Livastrid- ale kiedy to będzie, ze sobie siądziesz z dziecmi i normalnie pogadasz???

To mnie wika troche uspokoilas... myslalam ze tylko ja mam takie mysli...;-)

Upieklam pyszna babke:-) ma ktoras ochote..?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja chce, ja chce babke :) Mam dzis dzien proteinowy wiec schowam sobie na jutro ok? :P
Antek jest naprawde grzeczny , ale było pare takich dni kiedy chciałam go pakowac :) ale zazwyczaj dobijała wtedy 17 i maz mnie zmieniał:) dzis na przyklad na zadne staranka sie nie pisze :P wykończył mnie mój AS :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry