reklama

Mamusie w 2012

o phoenix, wracaj juz z tych wczasow:-D

laski, co Wy tak wszystko mrocznie widzicie:-p zwykle to ja pesymistycznie wszystko widze:-p:-p wika, wczesniej czy pozniej taki moment nastapi i bedziesz wtedy bardzo zadowolona a jak sobie poradzisz z dwojka? normalnie - blizniakiem jestes:-D

mnie zachcialo sie kruche z owocami i beza i siedzialam w kuchni miedzy ciastem a brudnymi garami

reklama
Ja młodemu robię z Bobofruta. Moze taki mu zasmakuje ? co do tych gotowych musiałabym poczytac skład.
Mam kolezanke , ktora marzy o tym zeby zajsc w ciaze przez zapylenie , bo nie lubi seksu:)

Ja Miloszowi juz nie robie kisielu bo bardzo go boli brzyszek, a robilam z bobofruta. A takiego z torebki nie daje bo ma gluten.

Martolinka, ciesze sie ze nie jestem sama antyseksowa:)

phoenix witaj! Ale Ci dobrze, jeszcze urlopujesz:-)

wiesz Lelek, wiele jest antyseksowych, wiec w ogole nie wiem czym Ty sie przejmujesz, w zasadzie powiedzialabym, ze prawie wszystkie z czasem robia sie anty. Jakbys byla na moim miejscu to dopiero bylabys nieszczesliwa:-p:-p:-p

ah livastrid, ja juz sama nie wiem co jest lepsze. Moj maz ma duze potrezby, ja bardzo czesto mu odmawiam- on ogolnie z godnoscia to znosi ale wiem ze w srodku cierpi. Na dodatek jest kierowca... Wiem ze na panie lekkich obyczajow nie pojdzie bo sie ich brzydzi ale co bedzie jak np w jakims zajezdzie barmanka czy kelnerka a nawet pani ze sklepu zakreci sie kolo niego a ja akurat kolejny raz mu odmowie? on twierdzi ze nie, ale wiadomo ze nawet sami nie znamy siebie do konca...

Lelcia nie zadreczaj sie, bo tak gdybac zawsze mozna. Barmanka czy kelnerka tez moga byc fuj, na trasie pewnie sobie sam dobrze radzi. Wiesz, po to istnieje zaufanie i samokontrola - zapewne jesli zdarzylo mu sie pomyslec by cos ze soba zrobic poza zwiazkiem, to pewnie tylko pomyslal. Sama czasem tak mam, ale nigdy poza mysleniem nic nie zrobilam, bo jak sobie pomysle o tych wszystkich syfach i tym, ze nie moglabym spojrzec w twarz sobie i jemu to mi sie odechciewa. Mozna zastapic seks czyms innym, no nie?

Livastrid ja nie mysle obsesyjnie ze on mnie zdradzi czy cos tylko wiem ze jak kiedys nie daj Boze dojdzie do takiej sytuacji, bede miala swiadomosc ze to ja bylam tym motorem napedzajacym.

Ja moge zastapic seks czym innym ale maz bedac w domu nie, zaraz zaczyna zachowywac sie jak zwierzak i tyka mnie tym kolkiem a ja zaraz szalu dostaje!:wściekła/y::-D

No ale w trasie radzi sobie- zaprzyjaznil sie z wackiem i juz:) i mam do niego zaufanie.... Jednak chcialabym miec wieksze libido....

seler jedz, cynk, witaminy bierz ;-)
a moze masz za rzadko, apetyt rosnie w miare jedzenia:-D
dobra, juz bede powazna, nie ma sie co smiac, ale pierwsze zdanie wez sobie do serca

a te ww rzeczy sa skuteczne?? czesto wcinam lubczyk ale chyba u mnie odwrotnie dziala:-(

zapomnialam sie pochwalic ze wczoraj polala sie pierwsza krew.. z Miloszka rozcietej o stol wargi;-)

o, mojej malej tez sie polala, nie wiem jak to zrobila, ale miala grzechotke w pysku i sobie ten lacznik miedzy dziaslem gornym a warga rozpitolila. Ale z buzka wszystko cacy, Lelek?

e nie wiem jak z tym lubczykiem, ale mi powiedziano bym nie jadla za duzo selera, jaj, awokado, migdalow, lososia, kwasow omega i takie tam przy mojej dolegliwosci, wiec chyba cos w tym jest

i tak jem, bo nie moge sie powstrzymac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry