reklama

Mamusie w 2012

Ja tez wpadam na chwilke zeby zameldowac ze żyję, mam sie dobrze i nawet nie poklocilam sie jeszcze z mezem:-D
wczoraj mialam babski wieczor(az 3 godziny) moglam dluzej bo Łukasz zajal sie malym ale jakos chcialam do domu bo przez kolezanki pokoj biegla zyla wodna a ja bardzo zle reaguje na takie rzeczy i zle sie czulam.
No ale nagadalysmy sie i wrocilam, z mezem zrobilismy dzidziusia i poszlismy spac.:-D

Miłego dnia!

reklama
czesc babki:-)
Mysmy wczoraj mieli wolne od dzieciaczkow:tak:Czas wykorzystalismy oczywiscie jak najlepiej sie dalo:tak::-). Teraz odpoczywamy:-D. Poza tym u nas piekna pogoda, wiec pewnie po drzemce Alexandra wybierzemy sie gdzies w teren:tak:
Wika, mnie takie spanko na kanapie zdarza sie czesto, wiec sie nie przejmuj, nie jestes sama:-D:-p
Maron, to moze cos czadowego z tego czadu bedzie:-D
Lazurowe, ja mam rozne doswiadczenia z Polakami za granica, przewazaja niestety te niefajne:dry:Ale mozna tez trafic na takich, co sa bardzo pomocni i niezawistni. Mielismy szczescie takich poznac i przyjaznimy sie juz dlugi czas:tak::-)

Hej
Ja też się witam w ciepły sobotni ranek:)
U mnie ok.Ja już po @ ufff,teraz czekam na kolejną a potem niech się dzieje wola nieba :-D
Nawet nie nastawiam się na maj bo najważniejsze aby było zdrowe a kiedy...to się okaże jak bozia da.

A co u was dziewczęta?

Wika zmęczona kobieto biedna w ciuchach zasnęła :-D
Lelek zrobiliście dzidziusia,super to kiedy @ powinna się zjawić?
Aga pozdrawiam :)

Witam sie i ja :-)
Bylam od rana znow w pracy, ale nie na dlugo. Jutro wolne :-) Zdazylam zrobic obiadek, dzwonie do Borysa, bo byl gdzies z kolega ogladac jakis samochod, mowie, ze obiad gotowy, niech przyjezdza. Przyjechal i mowi, ze nie jest glodny, a teraz poszedl na obiad do kolegi z gory. No i po co ja ten obiad robilam??? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: On umie wyprowadzic mnie z rownowagi. Juz wiecej nic mu nie ugotuje. Jak bede miec dzieci to inna sprawa, ale dla siebie samej nie mam jakos weny stac przy garach 2 godziny. Rozmawialismy z tesciowa. Pisalam juz chyba, ze kobieta strasznie przezyla moje poronienie i dzis mowi, ze jak przyjade do Bulgarii za te 3 tyg. to zabiera mnie do Sofii do prywatnego specjalisty :) Mila jest bardzo, ale mysle, ze do czerwca musze czekac i tak na staranka. Jedynie co kontrol musi byc teraz jakos niebawem. Padam na pysk jakos. Pochmurno dzis u nas, moze datego. A jak u was kobitki? :-)
Widze, ze nie omykacie i dajecie czadu :-D Super. Trzymam &&&&&&&

Witam sie i ja niedzielnie :-)
Dzisiaj w planach sauna, jacuzzi i basen. Do wyboru do koloru :tak: Borys zaproponowal, ze mi zrobi sesje fotograficzna w saunie :-D A jak wy kobietki spedzacie niedziele? Czekam juz jutra, bo wiem, ze bedzie nas tu wiecej i nie bedzie na pewno nudno ;-)
Rowniez milej niedzieli zycze. Kiss :cool2:

Wszystkie pewnie korzystają z pięknej pogody.

My z Igorem czekamy teraz na M. i jedziemy na zakupy. Igor potrzebuje kilka rzeczy wiosennych.

Ide na obiadek :)

Witajcie! :-) Piekny dzień, ale mnie coś gardło i głowa zaczyna boleć, nie cierpię tak się czuć,:wściekła/y: nie mogę na niczym się skupić, no i muszę siedzieć w domu- jutro mam hospitacje dyrektorki na mojej lekcji, więc muszę się przygotować, trochę się denerwuję, żeby już było po...
W pt skończyła mi się @, a od dzisiaj bobosexy, może ten cykl będzie szczęśliwy.;-)
Jutro napiszę więcej. Miłego dnia!:-)

reklama
hello!!! Jestem! Wrociłam ale nie na dlugo!:-D
Widze, ze pustki ale z jednej strony to dobrze, bo nie mam duzo do nadrabiania:-D

U nas juz dawno nie bylo tak fajnie... tzn dla Was to moze byloby normalnie ale u nas...miodzio.. i zeby tak juz zostalo.
Ogolnie czas poswiecam malemu i mezowi, mezu jutro w poludnie jedzie dopiero w trase wiec na dobre wroce dopiero po poludniu:-p

Isanka zdrowka!

lazurowe...
Tobie to dobrze.. zakupy, sauna itd...;-)

Bylismy dzisiaj w ZOO ktore otworzyl moj poprzedni szef, a maly byl zachwycony!:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry