Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to najwyżej siłą go wezmę![]()

a jeszcze obiad przede mną no i ciasta muszę zrobić. 

Mąż poszedł po parę rzeczy do sklepu, to mu powiedziałam, żeby test ciążowy przy okazji kupił, to bym jutro rano zrobiła,żeby mieć czystą sytuację przed ostrym przytulankiem w tym cyklu, ale on nie chce mi kupić, mam sama sobie po niego pójść- troszkę się wkurzyłam
- w ogóle się chyba nie przejmuje naszymi starankami, tak myślę, albo nawet w połowie nie tak jak ja, ehh... Czy wasi faceci też tacy są?

Pierwszy raz od zabiegu... narobilam sie jak dziki osiol. Ledwo do domu wrocilam. Obiadek zjadlam i chcialam do Was zajrzec, a tu patrze... Borys pozyczyl lapka znajomym z gory
Sie wscieklam troche, ale coz. Pospalam ze 2 godziny i jak sie obudzilam to go wyslalam, zeby mi moja Toshibe przyniosl, bo musze Was podczytac co zescie naskrobaly
Widze, ze temat o zagranicy byl dalej i o roznicy wieku miedzy rodzenstwem. Wiec co do zagranicy to np. ja mam takie doswiadczenia przewaznie z Anglii, ze spotkalam sporo "niegrzecznych" Polakow. Nawet z jednym takim cha*** mieszkalam, ktory w efekcie zaczal mi pojezdzac takimi tekstami, ze Borys chcial go lac, ale pogadalam z wlascicielem domu i wylal go na zbity pysk. A facet czepial sie nie wiadomo o co. W Austrii tez jakies tam epizody byly. A teraz to nawet nie chce sie przyznawac, ze jestem Polka. No dobra, moze zartuje, ale na serio to nie mam ochoty zawierac zadnych znajomosci z Polakami w obcym kraju, bo 90% to buraki. Mam duzo znajomych roznych narodowosci, no i 70% to Borysa znajomi rodem z Bulgarii
Co do roznicy wieku rodzenstwa to ja mam siostre o 2 lata starsza ode mnie, no i... ma 2 dzieci i znow jest w ciazy. Zazdroszcze jej baaaardzo... No nic kobitki. Wybaczcie, ze tak ogolnie, a nie kazdej z osobna, ale znow spadam do lozia. Dzis na pewno zajrze do was wczesniej 

hmmm niebezpieczne stwierdzenie
dla mnie zawsze wiekszymi burakami, byli Ci co sie nie przyznawali do swojej narodowosci mimo wszystko i udawali bycie kims kim nie sa i nie byli 

M. przyjechał koło 23.00 z Wa-wy i dopiero wtedy mnie obudził i mogłam sie przebrać w piżamę
no normalnie szok, ppierwszy raz mi się zdarzyło żeby tak usnąć