reklama

Mamusie w 2012

witajcie po dwóch dniiach nieobecności :)

Nie nadrobie Was, nie ma szans.... zresztą nawet czasu nie mam

Idę sie chyba zdrzemnąć, bo coś niewyraźnie się czuję :(

reklama
Mrtolinka super że teściem lepiej.

Buziaki dla Antka.

Ja też się jakoś nie wyrażnie czuje, nic mi się nie chce :dry: a jeszcze obiad przede mną no i ciasta muszę zrobić.

A co do rodzeństwa, to ja nie mam rodzeństwa, wychowywałam się sama, mama była tylko wtedy jak było zebranie w szkole i trzeba było opieprzyć za oceny.

Zawsze chciałam mieć jedno dziecko, ale M nagadał mi żeby była dwójka więc chcę to jak najszybciej odbębnić ;-)

Hejka!:-) Też nie mam weny za bardzo, żeby dzisiaj pisać, od wczoraj jakoś nie za dobrze się czuję, boli mnie głowa i lekko mdli, zwłaszcza wieczorem i jestem jakaś taka zmęczona, może to przesilenie wiosenne, może jakiś wirusek, a może (ale to mało prawdopodobne) fasolinka...???:szok::eek::confused: Mąż poszedł po parę rzeczy do sklepu, to mu powiedziałam, żeby test ciążowy przy okazji kupił, to bym jutro rano zrobiła,żeby mieć czystą sytuację przed ostrym przytulankiem w tym cyklu, ale on nie chce mi kupić, mam sama sobie po niego pójść- troszkę się wkurzyłam:wściekła/y:- w ogóle się chyba nie przejmuje naszymi starankami, tak myślę, albo nawet w połowie nie tak jak ja, ehh... Czy wasi faceci też tacy są?

moj, dzis przeglada moj wykres temperatur i mowi ,,o, jak przez tydzien bedziesz miala wyzsze temperatury to bedzie dzidziol :-) '' zabrzmialo to jak: ,, o, jak bedziesz miala wolna przyszla srode, to pojdziemy do kina'' :szok:
Isana &&&&&&&&&&&&
a dzis molestuje mnie caly dzien, wiec jak wroci ( siedzi u mojej siorki i jej chlopaka na piwku) to bedzie ostrrooooo :-D

cze,
wrocilismy z restauracji. Dzieciaki nocuja w przedszkolu, a my mamy wolne:-)
Isana, nie przejmuj sie swoim facetem, moze mial po prostu taki kiepski dzien. Odpowiadajac na pytanie, moj maz uczestniczy we wszystkim calým soba, co dotyczy mnie i dzieci, co mnie cieszy.
Maron, dajcie czadu:-D

Czesc babolce :-D
Normalnie nie uwierzycie, ale bylam w pracy 10 godzin :tak: Pierwszy raz od zabiegu... narobilam sie jak dziki osiol. Ledwo do domu wrocilam. Obiadek zjadlam i chcialam do Was zajrzec, a tu patrze... Borys pozyczyl lapka znajomym z gory :szok: Sie wscieklam troche, ale coz. Pospalam ze 2 godziny i jak sie obudzilam to go wyslalam, zeby mi moja Toshibe przyniosl, bo musze Was podczytac co zescie naskrobaly :tak: Widze, ze temat o zagranicy byl dalej i o roznicy wieku miedzy rodzenstwem. Wiec co do zagranicy to np. ja mam takie doswiadczenia przewaznie z Anglii, ze spotkalam sporo "niegrzecznych" Polakow. Nawet z jednym takim cha*** mieszkalam, ktory w efekcie zaczal mi pojezdzac takimi tekstami, ze Borys chcial go lac, ale pogadalam z wlascicielem domu i wylal go na zbity pysk. A facet czepial sie nie wiadomo o co. W Austrii tez jakies tam epizody byly. A teraz to nawet nie chce sie przyznawac, ze jestem Polka. No dobra, moze zartuje, ale na serio to nie mam ochoty zawierac zadnych znajomosci z Polakami w obcym kraju, bo 90% to buraki. Mam duzo znajomych roznych narodowosci, no i 70% to Borysa znajomi rodem z Bulgarii :tak: Co do roznicy wieku rodzenstwa to ja mam siostre o 2 lata starsza ode mnie, no i... ma 2 dzieci i znow jest w ciazy. Zazdroszcze jej baaaardzo... No nic kobitki. Wybaczcie, ze tak ogolnie, a nie kazdej z osobna, ale znow spadam do lozia. Dzis na pewno zajrze do was wczesniej :tak:

Spijcie dobrze i ucalujcie swoje szkraby :*
Aaaa, no i udanego dunga dunga dla wszystkich :-p

lazurowe mowisz, ze polacy za granica w 90% to buraki?? :-D hmmm niebezpieczne stwierdzenie :-p dla mnie zawsze wiekszymi burakami, byli Ci co sie nie przyznawali do swojej narodowosci mimo wszystko i udawali bycie kims kim nie sa i nie byli :-p
dobry, dziewczyny :-)
ja za godzine do pracy :-( ale mi sie nie chce
aga dalismy czadu :-D

reklama
Hej :)

Wczoraj miałam tyle planów na wieczór i co?? Padłam o 20.00!! Uśpiłam Igora i sama usnęłam w ciuchach:szok::szok: M. przyjechał koło 23.00 z Wa-wy i dopiero wtedy mnie obudził i mogłam sie przebrać w piżamę:zawstydzona/y: no normalnie szok, ppierwszy raz mi się zdarzyło żeby tak usnąć:szok:

Dobra narazie mykam trochę chałpkę odgruzować:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry