reklama

Mamusie w 2012

no, na pewno :-):-)
ja w ogole podziwiam tu mamy, tak szybko chcace starac sie o drugie dziecko :-) ja to mam obawy co do jednego szkraba, czy dam rade :-p zreszta ja zawsze chcialam dzieci z duza roznica wiekowa :-)

reklama
ja mam zbyt starego meza by bawic sie w duza roznice wiekowa:-D;-)a z drugiej strony to sama juz mloda az tak nie jestem

tez na poczatku myslalam, znaczy jak juz zaciazylam, ze min 2-3 lata roznicy a teraz to mam ochote skonczyc zabawe w pieluchy, tak to nawet nie zauwaze przejscia z jednego w drugie a inaczej to bym sie chyba naprawde zastanawiala czy chce kolejne

Witajcie
Sorki że ostatnio mnie mało ale jestem zabiegana.
U mnie pogoda cudna.W weekend też ma być cieplutko więc plany już są przygotowane:)
Pozdrawiam was !!

nie no to na pewno , że trzeba swoje przejść , Ja to się tylko boję tego ze po tym co mnie spotkało tak rozpieszczę dziecko że będzie mi kiedyś wstyd:zawstydzona/y:
Co do różnicy to Ja mam brata młodszego 5 lat i jakoś nie dajemy rady się dogadać, tzn teraz to zupełnie inaczej jest, bo Ja tu a On 6 tys.km każde z nas ma inne życie i podejście do życia, no bo co kraj to .... :tak: Ale różnica 2-3 lata to maks:-)
No ale jak do czerwca finanse dalej będą śpiewać romanse, to starania będą przełożone na jesień. jedno mnie martwi , że jest tak ze jak się bardzo chce to nie wychodzi .

maron, ja tez podziwiam takie mamy i zycze im duzo sily i cierpliwosci:-) Z drugiej strony sa zawsze plusy i minusy kazdej roznicy wieku. Ja osobiscie optuje za wieksza roznica miedzy dziecmi. Z drugiej strony, niektorzy nie chca bardzo czekac, ze wzgledu np. na swoj wiek. Jezeli jestes mloda dziewczyna po 20stce, to jednak bardzo sie nie spieszysz, natomiast babki po trzydziestce na pewno nie beda czekac 4 czy 5 lat, by urodzic kolejne dziecko.

Witajcie , tesc po zabiegu i wszytsko sie udało. Jutro byc moze go wypisza :) Za to Antek od wczoraj 38,5 . 3 ma dole sie przebija. Jedziemy na zmiane paracetamol i nurofen. Moj kochany syneczek jest taki umeczony tym.. całe szczescie ładnie je , teraz dostał czopek i troche pospi!!!
:)
Upiekłąm ciasto na weekend , teraz pieke chlebek , na obiad sledz w smietanie - zyc nie umierac :D

aga, oczywiscie masz racje :-) zreszta zobaczymy ile zajma nam starania nad pierwszym potomkiem :-)
miedzy moim rodzenstwem a mna sa 3 lata roznicy ( siostra mlodsza) i brat mlodszy o 12 lat :-) mi sie wydaje, ze dobrze to rodzicom zrobilo :-) my z siostra sie usamodzielnilysmy a onio jeszcze maja dziecko, ktorym sie moga opiekowac :-) a moj brat moze liczyc zawsze na starsze siostry ;-)

reklama
martolinka - super że z teściem już lepiej, zdrówka dla niego .
Człowiek im więcej ma tym więcej chce , a że w naszym związku to mój mąż jest osobą myślącą , to najwyżej siłą go wezmę :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry