reklama

Mamusie w 2012

reklama
e no dunga to koniecznie :-) dzieki
ja pomylam okna, wysprzatalam, jeszcze tylko mycie podlog i lazienka ale to potem :-)

toc Ty pracowita jestes ze hej:-) gdybys w koncowce ciazy byla powiedzialabym, ze gniazdo wijesz:-p musisz miec ladna pogode, wiosna przyszla i wszystko chce sie robic co?

gizmo spi jeszcze:szok::oo::laugh2: to sobie na spacer wyszlam do smietnika i z powrotem:-D

kaamaa
osemka przeszla?

Lelcia, to lecimy podobnie, bo ja mam 18:-p, tyle ze owu mialam nie wiem kiedy, nie sprawdzalam, dzis zobaczylam, ze mam tempe wysoka :eek::eek::eek::-D:huh:

maz nie kupil mi koniaka, musze sie Wam poskarzyc, jestem bardzo zla na niego i pokasalismy sie o nastepne imie dla corki, a mowil, ze sie zgadza na te, co juz wczesniej ustalilismy, prosiak:huh:

i fajowo mamy zwrot z podatku lubie mile wiadomosci w poniedzialki:-D

no pracowita, pracowita :-p jakby Ci maz tak zapuscil mieszkanie jak mi, tez bys pucowala od rana :-) kurde jak pracuje 4 dni z rzedu, to pozniej dosprzatac sie nie moge :-p a wczoraj jeszcze mi powiedzial ,,Umylem dzis podlogi i sciaglem pranie z suszarki. Co Ty jutro bedziesz robic caly dzien?? :-D'' :szok::szok: brak slow
a u mnie 34 dc. mam nadzieje, ze w tym cyklu zmieszcze sie w 40 dniach :-p
livastrid jakie imie?? :-)

no szczesciara jestes jak Ci wyszla, kaamaa:-D, mnie od dwoch lat wychodza i nie chca sie przebic, wstreciuchy:crazy:

imie nickowate Liv Astrid, zreszta te miala nosic obecna malpo-mysz, synek ma wybrane, zgodnie z wola taty i za aprobata mamy - Varg Øyvind

zrobilam juz jednego butka a niebieskim kolorze, teraz zabieram sie za rozowego:-)

mnie tez maron maz z domu chlewik robi

imionka dla chlopca nie umiem przeczytac :-)
Astrid kojarzy mi sie z Astrid Lingren :-)

gdyby to tak brutalnie napisac to Øyvind wymawia sie mniej wiecej oejvin, varg to varg

ta, szwedzka pisarka, ktorej niczego nie przeczytalam:-D nawet dzieci z, pippi czy nilsa:-ppewno przyjdzie na to pora jak mloda podrosnie z lekka:rofl2:

mnie chodzilo o zestawienie znaczenia - zycie z gwiazd
a z synem wilk szczesliwy dar

a czy Wy wiecie od dwoch dni robal mi raczkuje:szok::szok::szok:

Livastrid szybciutko :-) gratulacje :-)
ja najbardziej lubilam ,,Dzieci z Bullerbyn'' tej autorki :-)
ja dla chlopca chcialabym imie Sebastian lub Miłoszek :-) ale moj maz sie nie zgadza, bo nie chce zeby jego syn nosil imie to co on, a Miłosz mu sie nie podoba, wiec ewentualnie Maksymilian - i przy tym pewnie zostaniemy :-) co do dziewczynki, to malo jest imion kobiecych, ktore mi sie podobaja ;-) jedynym chyba takim jest Iza, na co moj maz tez sie nie zgadza, bo jego kuzynka to Iza :angry:

Livastrid zdolną masz małpeczkę, gratki!

Ta nieszczęsna 8 wychodziła mi 3 lata :wściekła/y: jeszcze tylko 3 :dry:

Ja też lubiłam kiedyś dzieci z Bullerbyn

A co do imion to chłopiec będzie Michał a dziewczynka Laura, Lena i c.d.n :-D

reklama
pewnie jakis kompromis znajdziecie, latwe to nie jest jak widac :-D wszystkie Izki, ktore znalam, to fajne laski;-) pamietam, ze opcjonowalam kiedys bardzo dawno temu za joanna i markiem, no ale wtedy to ja jeszcze nie wiedzialam, ze poza pl bede miec dziec

oj to moze mi jeszcze rok zostal do wyrzniecia:-D,:dry:
Laura kojarzy mi sie z ulubionym serialem:rolleyes::tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry