reklama

Mamusie w 2012

no, bedzie ciezko :-p
mi sie Laura nie podoba, przejadlo mi sie :-p moja siostra cioteczna ma tak na imie, Za to np. imie Eryk ciagle mi sie podoba, mimo, ze moj brat je nosi :-D
livastrid nie badz taka pewna :-p mi od 18 roku zycia wychodza :-p trzy juz wyszly a czwarta dalej mnie meczy

reklama
livastrid nie badz taka pewna :-p mi od 18 roku zycia wychodza :-p trzy juz wyszly a czwarta dalej mnie meczy

jednej pozbylam sie 4 lata temu po tym jak dostalam szczekoscisku:-p kolejna lepek pokazala rok temu a te dwie nie chca ruszyc tylko mnie mecza:dry: widocznie nie osiagnelam jeszcze ostatecznej madrosci:-D:-p ale fakt, pozno mi zaczely wypadac

Witajcie!!
Antek pierwszy raz na antybiotykach- zapalenie krtani i gardła:-( szkoda mi biedaka- spi juz 4 godziny . Ale mam chwile spokoju , bo tak tylko na raczkach. W nocy
"spałąm" z nim w fotelu , on na moim brzuchu bo latwiej mu sie oddychało w takiej pozycji
Zobaczymy co bedzie dalej
w koncu jakas 24-latka :-)
o mnie zapomniałas:tak: ja w listopadzie skończe

Hej Dziewczyny!
Jej nadrobic wszystko co pisalyscie jest niemozliwe ;) Ja mialam weekend prac ogrodowych, zero kompa, M chcial miec tylko dla siebie ;)
Niestety wczoraj dostalam @, wiec kolejna owulacja przed nami, ale jakos wiosna mnie rozgrzala i ta mi sie chce, ze moze jak te pieski, kotki i reszta zwierzyny na wiosne zaciazymy ;)))
Wozki X-landera sa sliczne i bardzo fajne!!!!!
co do omion to my juz mamy wybrane chlopiec to Olo a dziewczynka Julka :)
pozdrawiam Was!!!!!!

martolinka, to zdrowka dla synusia:tak: wiesz to teraz taka zdradliwa pogoda jest, najwazniejsze by mu szybko przeszlo

pati
, nie martw sie, widocznie dzidzia chce byc urodzona w innym miesiacu:-)

lazurowe to udanych, owocnych i slicznych zakupkow zycze:tak:

witaj majeczka!

martolinka zdrowka dla Antosia!biedaczek malutki:-(

livastrid, no, no zdolna małpka! gratulacje dla niej!
Fajnie ze macie zwrot podatku... my tez ale nie wiadomo kiedy bedzie przelew:no:

lazurowe, Ty znowu na zakupach???:-p

pati, teraz w nowym cyklu znow ostro do roboty i fasolinka bedzie:-)

My bylismy na dworze, pozniej moja szkolna kolezanka przyszla, wypila mi pol butli martini, poplotkowalysmy i poszla:-D:-p

Jesli chodzi o imiona to mi podoba sie Urszula, Anastazja ale zadne z nich nasza coreczka nie bedzie nosila bo mezowi sie nie podoba, Michalinka za to tak, a jak chlopczyk to ja mam znow wymyslec a pomyslu niet:-p

Lelcia, ja po prostu wiem, ze mam zwrot, tu u nas sa tylko 2 daty kiedy przelewaja koniec czerwca lub koniec pazdziernika. I tak robimy korekte zeznania, bo skarbowka swoje naliczyla, a my mamy jeszcze cos do odliczenia:-D

mowisz ze mala popijawe mialas:-D

heloll wiosenne dziewojki:-)

Widze,ze komus brzucholek urosnie ,co Lelcia?Super ,ze z Panem i wladca sie uklada :-D,livastrid cudne te imiona wymyslacie ,dla chlopca tez nie moglam przeczytac,martolinka przykro mi ,ze szkrabik choruje biedaczek umeczy sie strasznie,lazurowe wyb.pochwal sie zakupkami,pewnie jakies extra wysokie szpile beda:-D-mi sie przynajmniej takie marza......

ja wybralam dla chlopczyka Daniel a dla buleczki Laura

reklama
ta... popijawe, ja nie ruszylam nawet łyka;-)
W nocy maly przez 3 godziny płakal, nie wiem co mu bylo no i moj niedawno odmieniony maz rano zgotowal mi niespodzianke, bo po karmieniu zabral Miloszka z pokoju i do 9 spalam bez nerwa!:-):-)

Juliana mi urosnie brzucholek jak kazdej z Was:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry